Všetky cesty vedú sem
E-kniha

Ora vie, že presťahovať sa do rodného mestečka v Colorade a začať v ňom odznova nebude ľahké. Po rozchode s dlhoročným priateľom dúfa, že pobyt v horách jej dokáže vyliečiť... Čítať viac

Vydavateľstvo
Lindeni, 2024
480 strán
7-8 hodín čítania

Ora vie, že presťahovať sa do rodného mestečka v Colorade a začať v ňom odznova nebude ľahké. Po rozchode s dlhoročným priateľom dúfa, že pobyt v horách jej dokáže vyliečiť zlomené srdce. Pomôcť by v tom mohol aj dobre vyzerajúci.. Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

16,10 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Ester Anaswah: Milovala som Francúza. Ester Anaswah, 2024

Viac o e-knihe

Môže nezlomné priateľstvo prerásť do lásky, aká vykvitne len raz za život? Ora vie, že presťahovať sa do rodného mestečka v Colorade a začať v ňom odznova nebude ľahké. Po rozchode s dlhoročným priateľom dúfa, že pobyt v horách jej dokáže vyliečiť zlomené srdce. Pomôcť by v tom mohol aj dobre vyzerajúci domáci, na ktorého má dobrý výhľad z prenajatého bytu.
Lenže byt jej neprenajal Tobias Rhodes, ale jeho syn Amos. Nevrlý Rhodes si zúrivo chráni rodinu, nedôveruje cudzím a od Ory si drží odstup. Tá sa jeho správaním nedá odradiť a pomaly rozoberá jeho obranný múr.
Čítať viac
Originálny názov
All Rhodes Lead Here
Počet strán
480
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2447791
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Lindeni
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,9 / 5

12 hodnotení

11
1
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

5
Overený zákazník
pred týždňom
Rhodes
Po Corrupte začať Zapatu je ako skok z útesu .. tak odlišný žáner.. ale ja to milujem striedať …

Po dvojitom zásahu kedy ma Zach teda trochu sklamal tu mame Roru a Rhodesa…
Neviem ako to ta Zapata robí …ale slowburn romantika v jej podaní ma teda rozhodne bavi

Tobias je presne ten tichý nevrlý “bručoun” stále mračiaci a proste dostať sa k nemu je ako preliezť dvojmetrový múr.. ale keď ste tam tak vás nepusti… ta jeho ticha žiarlivosť proste to cítite

Rora je úžasná .. to ich prvotne zoznámenie.. ved povedzme si na rovinu prísť do prenájmu niekomu kto o tom ani netušil

Tentokrat rozhodne áno, malo to všetko čo od slowburn čakam.. Proste ak vás bavi slowburn tak Zapata je spat…
Čítať viac
8.4.2024
Posledné dve knihy, ktoré som od Zapaty čítala neboli moja šálka, ale v tejto knihe mi autorka opäť predviedla, prečo jej slow-burn romatiku tak milujem. Zatiaľ je toto moja TOP kniha od autorky, čistá dokonalosť.

Prostredie Pagosa Springs som si hneď zamilovala. Všetky tie miesta či túry, ktoré absolvovala Aurora som si vedela úplne predstaviť. Možno bude pre niekoho úvod zdĺhavý, keďže práve táto časť príbehu bola venovaná jej životu a udalostiam, vďaka ktorým do mestečka prichádza. Keďže mne Aurora od samého začiatku sadla či jej celková osobnosť, alebo humor, tak som bola len rada, keď som sa o nej dozvedela, čo najviac. Pre mňa to bola veľmi silná žena, ktorá sa len tak ničím a nikým nedá zastrašiť.

Prvé stretnutie Aurory a Rhodesa bolo veľmi vtipné a už vtedy som čakala, aký bude v skutočnosti náš zachmúrený, tichý a rezervovaný Tobias Rhodes. Pod tým drsným povrchom sa skrýval milujúci, zodpovedný, nápomocný muž plný lásky a nádherných činov. Ich postupné zbližovanie sa mne osobne veľmi páčilo, ale samozrejme na tie veľké veci si musíme počkať. Vždy som sa tešila z tých malinkých činov (možno pre niekoho nepodstatných), ktoré po malých krokoch robil Rhodes pre Auroru. Takže som si ich zbližovanie užívala a ani som nechcela, aby to skončilo.

Obaja sa vyrovnávajú s rôznymi situáciami vo svojich životoch, no napriek tomu si boli veľkou oporou. V príbehu sa objavuje aj zopár zvratov, ktoré prirodzene vyplývajú z rôznych sutuacií, ktoré ovplyvňujú naše postavy. Celý tento nádherný príbeh nečakanej lásky dopĺňajú vedľajšie postavy, ktoré si nejde nezamilovať a samozrejme som si obľúbila najmä Amosa, keby nie je Amosa neviem, neviem. Epilóg bol nádherný a tu bolo skvelo ukázené, ako sa môže život zmeniť a čo je dôležité.
Čítať viac
Patrícia
Neoverený nákup
25.3.2024
Odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila, prvý krát som čítala niečo od tejto autorky a môžem len odporučiť. Dej sa vyvíjal boli smutne no i úsmevne situácie. Kniha ma milo prekvapila. Čítať viac

Vydavateľstvo Lindeni

Čítať viac

„Co se stane nyní a za chvíli není důležité - dokud je den po zítřku stejný jako den před včerejškem.“

Na západ od ráje - Harry Harrison, 2019
Na západ od ráje
Harry Harrison