Zas tak moc souzeni si nejsme
E-kniha

Z amerického jihu do střední Evropy. Jak jsem se stal americkým barberem v Praze

JP Cane je totální protiva. Takže si dovedete představit, jak jsem naštvaná, když s ním musím pracovně letět do San Francisca, a ještě navíc s ním bydlet v jednom apartmá. Ten... Čítať viac

2. diel série
Cane Brothers (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet, 2023
504 strán
7 hodín čítania

JP Cane je totální protiva. Takže si dovedete představit, jak jsem naštvaná, když s ním musím pracovně letět do San Francisca, a ještě navíc s ním bydlet v jednom apartmá. Ten chlap neumí pořádně nosit košili, cpe se tyčinkami... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

16,13 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Karin Lednická:Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Viac o e-knihe

JP Cane je totální protiva. Takže si dovedete představit, jak jsem naštvaná, když s ním musím pracovně letět do San Francisca, a ještě navíc s ním bydlet v jednom apartmá. Ten chlap neumí pořádně nosit košili, cpe se tyčinkami a neustále si na něco stěžuje. A když k tomu připočtu jeho flirtování a jeho dokonalý vzhled, ocitám se v zajetí pokušení, co mi v noci nedá spát. Ale hádejte, kdo se dokáže perfektně ovládat? Já! Protože jestli jsem si něčím jistá, tak tím, že JP Cane a já si rozhodně nejsme souzeni.
Čítať viac
Originálny názov
So Not Meant To Be
Počet strán
504
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2206473
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Cane Brothers (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

8.12.2023
Milujem túto sériu a tento druhý diel mi to len potvrdil. Opäť bol plný vtipných situácií a humoru, takže ak ste nečítali máte sa na čo tešiť. Milujem autorkin humor a aj v tejto knihe ho opäť plne využila, zároveň je tu množstvo trápno-vtipných scén, kde som sa hanbila spolu s našimi postavami.

JP ma očaril už v prvej časti. Musím povedať, že JP bol muž činu a zároveň to, ako sa postupnými krokmi približoval a získaval si Kelsey bolo niečo nádherné. Jednoducho sa len tak ľahko nevzdal a bojoval. Najviac ma prekvapilo, aký bol pod povrchom, keďže navonok pôsobil ako namyslený chlapík, ale v skutočnosti to bol veľmi dobrosrdečný a milujúci chlap. A jeho podpora v holuboch… Tak to bolo niečo.

Kelsey zo začiatku mala v sebe množstvo domienok, čo nemusí každému sadnúť, ale chápala som, prečo bola na začiatku taká. Som rada, že tu Kelsey prešla takým prerodom, keď začala spoznávať skutočného muža svojho života. Ale JP sa ani jej počiatočným správaním nedal odradiť, za čo získal u mňa plusové body.

Chaválim slow-burn romatiku, táto linka sa sem skvelo hodila a ani chvíľu ma ich zbližovanie nenudilo. Zároveň chémia medzi nimi bola nesutočná a hlavne to neustále napätie, kedy to vybuchne. Inak epilóg v tejto knihe zbožňujem.

Už sa teším na poslednú časť.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Ak vieš pozorne počúvať a sústrediť sa, môžeš vidieť oveľa viac, ako keby si mal oči otvorené.“

Môj dedko je čerešňa - Angela Nanetti, 2007
Môj dedko je čerešňa
Angela Nanetti