Hriech minulosti - Kristína Pavelková, Naše vojsko, 2021

8,37 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Hriech minulosti - Kristína Pavelková, Naše vojsko, 2021
Čítaná
Hriech minulosti - Kristína Pavelková, Naše vojsko, 2021

Hriech minulosti
Čítaná

Sara Mayerová je majiteľkou úspešnej firmy, ktorú vybudoval jej vplyvný otec. V biznise sa jej darí, ale to najpodstatnejšie jej uniká pomedzi prsty. Túži po láske, ale je iba... Čítať viac

Vydavateľstvo
Naše vojsko, 2021
224 strán
3 hodiny čítania

Sara Mayerová je majiteľkou úspešnej firmy, ktorú vybudoval jej vplyvný otec. V biznise sa jej darí, ale to najpodstatnejšie jej uniká pomedzi prsty. Túži po láske, ale je iba tou druhou... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina

8,37 €

Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024
Hriech minulosti - Kristína Pavelková, Naše vojsko, 2021
8,37 €

Viac o knihe

TAJOMNÝ PRÍBEH PLNÝ NAPÄTIA SO ŠTIPKOU VÁŠNE, V KTOROM IDE O ŽIVOT.
Sara Mayerová je majiteľkou úspešnej firmy, ktorú vybudoval jej vplyvný otec. V biznise sa jej darí, ale to najpodstatnejšie jej uniká pomedzi prsty. Túži po láske, ale je iba tou druhou. Všetko sa zmení výhražnými telefonátmi, ktoré jej naháňajú strach a otrasú jej doterajším životom. Keď dostane anonymnú zásielku, je prinútená odísť a opustiť všetko, čo si roky budovala. Ale čo ak ani tam nebude v bezpečí? Začína boj o život.
Čítať viac
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×195 mm
Hmotnosť
298 g
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1199691
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Naše vojsko
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

4 hodnotenia

1
2
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

17.1.2022
Prekvapenie nakoniec
HRIECH MINULOSTI je slovenská krimi, ktorú napísala výborná slovenská spisovateľka Kristína Kristína Hapčo Pavelková. Knižka ma poriadne upútala už od prvých stránok a ten koniec ? Tak ten bol pre mňa poriadne prekvapujúci . Nechcem Vám prezrádzať nič z deja, pretože ja osobne to nemám rada. Knižku Vám rozhodne odporúčam prečítať Čítať viac
knizny_blond
Neoverený nákup
2.11.2021
Hriech minulosti je zaručené rýchle čítanie. Sledujeme život Sari a nie je taký dokonalý ako sa zdá. Ale ktorý život je? Sare prosperujúca firma, dokonalá rodina, ženatý milenec, ktorý sa plánuje kvôli nej rozviesť nezaručí šťastie, nezaručí jej byť skutočne šťastná. Akoby toho nebolo málo, obťažujú ju zahadné telefonáty. Nemôže veriť nikomu. Všetko sa jej rozpadne naraz. A keď príde desivý balík rozhodne sa konať….
?
Knihu by som nenazvala krimi. Podľa mňa mala od krimi ďaleko, zaradila by som ju skôr ako psychologický román. Číta sa výborne, aj vďaka tomu, že čitateľ sleduje život podobný skutočnému životu. Životu, ktorý môže prežívať hocikto nám známy.
?
Hriech minulosti poteší aj romantické duše. Aj na Sáru (nazvala by som ju až smoliarkou) čaká niekde tá pravá láska. Ako v skutočnom živote, nemyslíte? Ja túto knihu radím ako priemernú, vzhľadom na celý dej, ale určite ju odporúčam ako oddychovku alebo vyplnenie času napríklad pri čakaní u lekára a pod.
Čítať viac

Kristína Pavelková

Čítať viac

„Byť výnimočný je najlepší spôsob ako byť iný.“