The Bone Shard Daughter - Andrea Stewart, Orbit, 2020

16,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
The Bone Shard Daughter - Andrea Stewart, Orbit, 2020
The Bone Shard Daughter - Andrea Stewart, Orbit, 2020

The Bone Shard Daughter

The Bone Shard Daughter is an unmissable fantasy debut for 2020 - a captivating tale of magic, revolution and mystery, where a young woman's sense of identity will make or break... Čítať viac

1. diel série
The Drowning Empire
Vydavateľstvo
Orbit, 2020
384 strán
5-6 hodín čítania

The Bone Shard Daughter is an unmissable fantasy debut for 2020 - a captivating tale of magic, revolution and mystery, where a young woman's sense of identity will make or break an empire.... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania (2)
The Bone Shard Daughter - Andrea Stewart, Extra Media, 2021
Brožovaná väzba
Angličtina, 2021
Viac ako 30 dní

11,95 €


Dcera kostí - Andrea Stewart, Host, 2022
Brožovaná väzba
Čeština, 2022
Na sklade 1 ks
-18 %

19,42 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Tomáš Forró: Spev sirén. Absynt, 2024

Viac o knihe

The Bone Shard Daughter is an unmissable fantasy debut for 2020 - a captivating tale of magic, revolution and mystery, where a young woman's sense of identity will make or break an empire.

The emperor's rule has lasted for decades, his mastery of bone shard magic powering the animal-like constructs that maintain law and order. But now his rule is failing, and revolution is sweeping across the Empire's many islands. Lin is the emperor's daughter and spends her days trapped in a palace of locked doors and dark secrets. When her father refuses to recognise her as heir to the throne, she vows to prove her worth by mastering the art of bone shard magic. Yet such power carries a great cost, and when the revolution reaches the gates of the palace itself, Lin must decide how far she is willing to go to claim her birthright - and save her people.
Čítať viac
Počet strán
384
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
153×234 mm
Hmotnosť
585 g
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
753255
Štýl
mysteriózny
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty, Kanada
1. diel série
The Drowning Empire
Vydavateľstvo
Orbit
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

11

Som vášnivý čitateľ čo číta aj 4 knižky naráz. Žijem knhami. Milujem knihy. Už od 10 yeas som začala chodiť do knžnice a požičiavala si aj 11 knih.

Lover Love
Overený zákazník
2.10.2023
Top
Dcéra kostí je určite kniha ktorú by ste si mali prečítať. Má to zaujímavý dej. A niekedy žasnem s čím prídu autorky a ako to dajú dokopy. Niekedy to ide, niekedy nejde. Ale tu to ide. Kosti...
Hm... To by ma ani nenapadlo. Čo sa dá spraviť z kostí. Aká mágia.

Každá postava má svoju kapitolu. Zo začiatku spoznáme jejich príbeh. A samotné postavy. Môže to byť zo začiatku zmätočné . Ale po čase to nieje problém. Len ich treba spoznať.

Vy si vyberiete ktorá z postáv vám viac imponuje. Každý je iný. Tak aj charakterovo. Niektoré mi liezli na nervy. Alebo to bolo skôr také naťahované. Sú to moje pocity.
Mám rada keď sa knižné postavy 'ukážu neskôr '. Respektíve zmenia chovanie a tak dospievajú dá sa povedať . To je mi skôr po chuti, ako sledujeme ich vývoj .

Bola som najmä zvedavá na Lin. Znelo to najzaujímavejšie. Páči sa mi aj iný pohľad postáv z kráľovstva alebo aj ostrova.
Je to skôr trošku také dobrodružné a na zamyslenie. Nič prehnané. Taká oddychovka.

Moje hodnotenie: 3/5

Za knihu ďakujem @hostbrno

#rebel #recenzent #Recenzia #blogger #blog #blogueira #lover #photooftheday #art #fantasy #scifi #mood #vibe #hostnakladatelstvi #czbooktok #czech #czbookblogger #cz #bookstagramsk #blogpost #bloggerstyle #blogerka #bloggerstyle #stylebook #style #citame #knihyknihyknihy #kniha #knihajelaska #knihomol #knihujeme
Čítať viac

„Robiť niečo nikdy nie je také dobré, ako chystať sa na to. “

Papierové mestá - John Green, 2014
Papierové mestá
John Green