Paper and Fire - Rachel Caine, Berkley Books, 2017

9,97 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Paper and Fire - Rachel Caine, Berkley Books, 2017
Paper and Fire - Rachel Caine, Berkley Books, 2017

Paper and Fire

In Ink and Bone, bestselling author Rachel Caine introduced a world where knowledge is power, and power corrupts absolutely. Now she continues the story of those who dare to... Čítať viac

2. diel série
The Great Library
Vydavateľstvo
Berkley Books, 2017
Počet strán
400

In Ink and Bone, bestselling author Rachel Caine introduced a world where knowledge is power, and power corrupts absolutely. Now she continues the story of those who dare to defy the Great Library—and rewrite history... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

9,97 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Velká knihovna: Z ohně a papíru - Rachel Caine, Nakladatelství Fragment, 2018
Pevná väzba
Čeština, 2018
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Paper and Fire - Rachel Caine, Berkley Books, 2017
9,97 €

Viac o knihe

In Ink and Bone, bestselling author Rachel Caine introduced a world where knowledge is power, and power corrupts absolutely. Now she continues the story of those who dare to defy the Great Library—and rewrite history...

Jess Brightwell has survived his introduction to the sinister, seductive world of the Library, but serving in its army is nothing like he envisioned. His life and the lives of those he cares for have been altered forever.
Embarking on a mission to save one of their own, Jess and his band of allies make one wrong move and suddenly find themselves hunted by the Library’s deadly automata and forced to flee Alexandria, all the way to London.
But Jess’s home isn’t safe anymore. The Welsh army is coming, London is burning, and soon Jess must choose between his friends, his family, and the Library, which is willing to sacrifice anything and anyone in the search for ultimate control...
Čítať viac
Počet strán
400
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
141×211 mm
Hmotnosť
357 g
ISBN
9780451473141
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
1422197
Štýl
dobrodružný
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
The Great Library
Vydavateľstvo
Berkley Books
Pre koho
young adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

8.9.2018
Z ohně a papíru je v mnohých ohľadoch lepšou knihou, než bola jej predchodkyňa Z kostí a inkoustu. Dej plynulo nadväzuje na udalosti predchádzajúcej knihy, pričom v deji prešiel presne neurčený časový úsek. Jednotlivé postavy majú za sebou dlhú cestu a prešli akýmsi vývojom, no niekedy je to ťažké posúdiť, nakoľko rozprávačom príbehu je ešte stále Jess. Ako rozprávač je príjemný, hoci ako postava zažíva občas naozaj zaujímavé... momenty. Tie súvisia najmä s tým, že samotný dej je v prípade tejto knihy omnoho viac vyvážený.

Tam, kde bola prvá polovica predchádzajúcej knihy pomalá, rozvláčna a v niektorých momentoch nezaujímavá, tam bola táto kniha plná akcie, nebezpečenstva a plánovania. Niektoré udalosti a odhalenia síce pôsobili prvoplánovo, no napriek tomu bolo príjemné čítať knihu, ktorá si celý čas dokázala udržať moju pozornosť. V otázke dynamiky teda došlo k zmene k lepšiemu, avšak v smere zápletiek a plánovania sa podobne príjemná zmena nedostavila.

Niektoré udalosti boli takmer nelogické a nepremyslené, iné vyslovene prvoplánové a niektoré veľké odhalenia neboli až také nečakané, ako najskôr mali. Našťastie však tieto časti striedali zaujímavé zamyslenia a niekedy nečakane hlboké myšlienky. Vďaka tomu sa kniha čítala naozaj príjemne, avšak takisto odhalila autorkine nedostatky. Rachel Caine má síce naozaj úžasnú fantáziu a vytvorila nádherný a zároveň desivý svet so silným nepriateľom, ale na druhej strane nie je najlepším stratégom, čo sa prejavuje najmä v naivnosti plánov a konaní jej postáv.
Čítať viac

„Pokiaľ ide o mňa, síce nechápem svoju mamu a oca a niekedy mi ich je ľúto, ale nemôžem si pomôcť, mám ich veľmi rád.“

Charlieho malé tajomstvá - Stephen Chbosky, 2016
Charlieho malé tajomstvá
Stephen Chbosky