Zlámané kosti - Angela Marsons, Kalibr, 2019

16,25 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Zlámané kosti

Mysleli si, že budou v bezpečí. Mýlili se. Zavražděná prostitutka a opuštěné dítě - dva nálezy během jedné zimní noci odstartují další zneklidňující vyšetřování detektiva... Čítať viac

7. diel série
Případy Kim Stoneové
Vydavateľstvo
Kalibr, 2019
344 strán
5-6 hodín čítania

Mysleli si, že budou v bezpečí. Mýlili se. Zavražděná prostitutka a opuštěné dítě - dva nálezy během jedné zimní noci odstartují další zneklidňující vyšetřování detektiva inspektorky Kim Stoneové... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
19,75 €

16,25 €

-18 %
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Zlámané kosti - Angela Marsons, Kalibr, 2019
16,25 €

Viac o knihe

Mysleli si, že budou v bezpečí. Mýlili se. Zavražděná prostitutka a opuštěné dítě - dva nálezy během jedné zimní noci odstartují další zneklidňující vyšetřování detektiva inspektorky Kim Stoneové. Další, které jí donutí čelit tváří v tvář někomu z jejího hrůzného dětství. Když poté v rychlém sledu někdo v Black Country zabije další tři osoby živící se sexem, každou brutálněji než tu předešlou, je jasné, že první oběť patrně započala řadu „úlovků“ sériového vraha. Ve stejnou dobu se rozběhne pátrání po zoufalé ženě, která nechala své novorozené dítě na stanici. I tento zprvu jasný nešťastný případ odloženého dítěte se však dočká děsivého zvratu... a neméně děsivého odhalení.
Čítať viac
Počet strán
344
Väzba
pevná väzba
Rozmer
155×232 mm
Hmotnosť
698 g
ISBN
9788076174252
Rok vydania
2019
Edícia
Světový bestseller CZ
Naše katalógové číslo
596797
Štýl
napínavý, psychologický, mysteriózny
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
7. diel série
Případy Kim Stoneové
Vydavateľstvo
Kalibr
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Zlámané kosti - Angela Marsons, Kalibr, 2019
Pohřbená pravda - Angela Marsons, Kalibr, 2018
33,41 €
Ušetríte 7,19 €

Hodnotenia

5,0 / 5

4 hodnotenia

4
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

28
Mrazivé světlo - Yrsa Sigurdardóttir, 2008
Práve čítam
Mrazivé světlo

Knihy a knižné hrdinky a hrdinovia ma sprevádzajú od útleho veku. Dodnes si presne pamätám vôňu knihy (z roku vydania 1968 Winnetou), ktorú som čítala ako 11 ročná a s napätím som sledovala príbehy červených a bielych bratov. Nezabudnuteľné boli i chvíle ktoré som prežívala s Alfredom Hitchcockom a Tromi pátračmi... S pribúdajúcimi rokmi pribúdali aj prečítané knihy počnúc románmi od Juliette Benzoni, cez sci-fi a fantasy ako Stopárov sprievodca galaxiou, či Hra o tróny až po krimi (najmä severské). Knihy a knižní hrdinovia ma sprevádzajú celý život, mám okolo seba veľa priateľov, ktorí knihy tiež milujú a tak sa často stáva, že keď sa stretneme "nestihneme" si všetko povedať :-) . Mám zopár prianí a jedno z nich je, aby som mala dostatok času a dobrý zrak, na ďalšie knižné príbehy.

Beáta Kaššovicová
Overený zákazník
1.5.2023
"Pre stromy nevidíme les."
Opäť úžasný dej... Vražda mladej prostitútky, opustené batoľa... novodobé otrokárstvo... príbeh, ktorý vrhá svetlo na praktiky podsvetia, ktoré má svoj biznis postavený na obchodovaní s ľuďmi. Angela Marsons nám ukáže pohľad na hrôzy nášho súčasného sveta. "Civilizovaného sveta" - kde napr. stomatológ narodený v nesprávnom čase, v nesprávnom štáte - s cieľom zabezpečenia lepšieho života sebe a svojej rodine vykročí do cudzieho sveta, kde stretne bohužiaľ ľudí, ktorí sú ZLO, no toto ZLO je stále menšie než to pred ktorým uteká... či? Alebo pohľad na teenegerku Ellie, ktorá túži žiť život podľa seba a nie podľa predstáv matky, ktorá ju nechápe a spoločné majú spolu iba hádky, kým Ellie nespozná záhadnú Roxane, ktorá je darom z nebies... či?

Aj tu sa mi pred očami rozbehol príbeh, ktorý má v hľadáčiku nevinných, ktorí sa nechajú oklamať, s vidinou lepšej budúcnosti... naozaj lepšej?
Kim Stoneová opäť nerozlišuje medzi obeťami. Nezáleží na tom z akej sociálnej vrstvy sú jej obete. Záleží jej na tom aby páchateľ bol dolapený a potrestaný.
"Hasič, který zahynul při výkonu služby, je hrdina a jeho smrt je tragédie. U prostitutky je prostě o jednu míň. Celý rozdíl je ve výběru povolání."
Čítať viac
Oľga Tátošová
Overený nákup
28.7.2022
Zlamané kosti
Hlavnú vyšetrovateľku môžem od rána do rána. Nedá sa od nej odtrhnúť. Jedna z najlepších krimi vôbec. Napínavé, miestami dojemné, ale najmä nervydrásajúce čítanie pre všetkých milovníkov skvelej detektívky. Čítať viac
Dagmar
Neoverený nákup
28.8.2019
angela marsonsová: Zlámané kosti
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
vždy s veľkým napätím a nedočkavosťou očakávam ďalšie vydanie krimitrilleru od Angely Marsonsovej. A vždy každú zhltnem s veľkým záujmom. Tak to bolo aj teraz, pri Zlámaných kostiach. Pre mňa bolo zaujímavé, že autorka tam zamontovala "otrokov" z Rumunska, ktorí pracujú, bývajú a žijú v strašných podmienkach. Aj zápletka je zaujímavá a napokon i rozuzlenie. Odporúčam milovníkom tohto žánru knihu si prečítať :-) Čítať viac

Kúpte spolu
Zlámané kosti - Angela Marsons, Kalibr, 2019
Pohřbená pravda - Angela Marsons, Kalibr, 2018
33,41 €
Ušetríte 7,19 €

„Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“