Firefly Lane - Kristin Hannah, Pan Macmillan, 2021

10,36 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Firefly Lane - Kristin Hannah, Pan Macmillan, 2021
Čítaná
Firefly Lane - Kristin Hannah, Pan Macmillan, 2021

Firefly Lane
Čítaná

It is 1974 and the summer of love is drawing to a close. Kate Mularkey has accepted her place at the bottom of the secondary school social food chain. Then, to her amazement,... Čítať viac

1. diel série
Firefly Lane
Vydavateľstvo
Pan Macmillan, 2021
496 strán
7 hodín čítania

It is 1974 and the summer of love is drawing to a close. Kate Mularkey has accepted her place at the bottom of the secondary school social food chain. Then, to her amazement, Tully Hart - the girl all the boys want to know... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Angličtina
12,95 €

10,36 €

-20 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Firefly Lane - Kristin Hannah, Pan Macmillan, 2021
10,36 €

Viac o knihe

Now a major Netflix series, Firefly Lane is an unforgettable coming of age story, by the New York Times number one bestseller Kristin Hannah.

It is 1974 and the summer of love is drawing to a close. Kate Mularkey has accepted her place at the bottom of the secondary school social food chain. Then, to her amazement, Tully Hart - the girl all the boys want to know - moves in across the street and wants to be her best friend. Tully and Kate became inseparable and by summer's end they vow that their friendship will last forever.
For thirty years Tully and Kate buoy each other through life, weathering the storms of friendship, jealousy, anger, hurt and resentment. Tully follows her ambition to find fame and success. Kate knows that all she wants is to fall in love and have a family. What she doesn't know is how being a wife and a mother will change her.
They think they've survived it all until a single act of betrayal tears them apart. But when tragedy strikes, can the bonds of friendship survive? Or is it the one hurdle that even a lifelong friendship cannot overcome?
Čítať viac
Počet strán
496
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×196 mm
Hmotnosť
348 g
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1440899
Štýl
romantický
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty
1. diel série
Firefly Lane
Vydavateľstvo
Pan Macmillan
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

9 hodnotení

5
4
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
21.2.2024
Pekný príbeh priateľstva
Prvá časť duológie je príbeh dvoch najlepších kamarátok Tully a Kate, ktoré ani nemohli byť viac odlišné, ale aj napriek tomu bolo ich priateľstvo na život a na smrť. Spoločne prežívali lásky, sklamania, úspechy i pády. Aj napriek všelijakým bolestivým podrazom si dokázali nájsť k sebe cestu, ale postačí to aj vtedy, keď sa ich cesty budú diametrálne rozchádzať?
Málo kamarátstiev prežije desiatky rokov, ale aj také existujú. Spoločné sny, nádej, zdieľanie bolestí a smútku je pre ne príznačné, ale čo ak si jeden z kamarátov v skutočnosti neplní svoj vlastný sen, iba podporuje toho druhého? A je splnenie si veľkého sna ozajstným životným naplnením? Niekedy máme pred očami len cieľ a cestu k nemu si ani nevychutnávame, len sa ženieme vpred. Keď sa však k nemu dostaneme, zistíme, že šťastie sme tým však nezískali. Treba sa navzájom počúvať, vysloviť naše túžby a priania a nebyť len oporou tomu druhému. Každý má právo na šťastie. A ak som vás zmiatla, tak fajn, prečítajte si túto knihu. I keď je príbeh trošku zdĺhavý, je aj dramatický a emotívny, hlavne záver. Pri čítaní sa skúste zamyslieť nad vzťahmi, či už priateľskými, alebo rodinnými. Charaktery postáv sú vykreslené veľmi dobre, autorka píše skvelo a príbeh sa prirovnáva k Neapolskej ságe od Ferrante. Ak je to ozaj pravda, tak si ságu prečítam, pretože napriek drobnostiam sa mi príbeh Tully a Kate páčil a ja som veľmi zvedavá na pokračovanie. Odporúčam.
Čítať viac
Katarína
Neoverený nákup
8.2.2024
Lepšie ako Slávik? Čítať viac

„Existujú ľudia, vedľa ktorých môžeme stráviť roky a nemať si čo povedať, a ľudia, s ktorými na rozhovory nestačí celý život.“