Umenie podnikať - Ivica Ďuricová,Miriama Polohová, Simona Kubán a kolektív, SCR, 2024

Kuchárky podľa úpravy - zaváranie v cudzom jazyku

Použité filtre
Zrušiť filtre
Preserving - Ginette Mathiot, Phaidon, 2015
Preserving 
EN

Classic French preserving techniques updated for a modern audience. Preserve fruit, vegetables, meat and fish with a beautifully illustrated guide from France's favorite food author. Enjoy local, fresh, organic food throughout the year...

  • Knihapevná väzba
    30,70 €
    Na sklade 1 ks

Letní ovoce v kuchyni - Kolektiv autorů, Grada, 2004
Letní ovoce v kuchyni 
EN
  • Autorský kolektív

V této celobarevné publikaci najdete nejlepší recepty, jak snadno a rychle připravit chutné pokrmy z různých druhů ovoce a na barevných fotografiích uvidíte, jak by měl výsledek vypadat...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Existuje teória, ktorá tvrdí, že ak raz niekto zistí, prečo a načo presne je vesmír, ten sa okamžite vyparí a nahradí ho niečo ešte oveľa bizardnejšie a nevysvetliteľnejšie. Existuje aj druhá teória, ktorá tvrdí, že sa to už stalo. “