Vila v Taliansku - Julie Caplin, Cosmopolis, 2024

Kuchárky podľa národnej kuchyne

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Slovegán 3 - Nikoleta Kováčová, Moloko Ventures, 2022
Slovegán 3

Tretia, tentokrát sladká kuchárka Slovegán ukrýva viac ako 70 vegánskych receptov na obľúbené zákusky z cukrární, najlepšie sladkosti z detstva, najchutnejšie...

  • Knihapevná väzba
    31,90 €
    Na sklade > 5 ks

Hladná furt - Martina Dorkinová, Kreatura, 2021
Hladná furt

Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 3 ks

Talianske tradičné jedlá  - cestoviny, Foni book, 2017
Talianske tradičné jedlá - cestoviny

Talianska kuchyňa je bez cestovín nepredstaviteľná – to vie asi každý. Táto rozsiahla, nádherne ilustrovaná kuchárska kniha nám predstaví štyristo tradičných talianskych receptov svetoznámych cestovín pasta s chutnými ragú a omáčkami, aromatickou...

  • Knihapevná väzba
    11,90 €
    Na sklade 1 ks

Cestoviny - Alena Winnerová, Josef Winner, Fortuna Libri, 2018
Cestoviny

Kuchárska kniha, ktorá obsahuje 270 vyskúšaných receptov. Tie možno ľahko pripraviť z ingrediencií bežne dostupných na trhu. Sú jednoduché a vhodné pre každé varenie. Recepty sprevádzajú fotografie, a navyše kniha obsahuje podrobný postup na výrobu...

  • Čítanávýborný stav
    9,60 €
    -20 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    12,00 €
    Na sklade 1 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Takmer zabudnuté recepty 2 - Michaela Smolová, Ing. Michaela Smolová - Sisters, 2021
Takmer zabudnuté recepty 2

Dobré recepty treba zachrániť, zachovať a posunúť ďalej. Nesú v sebe kus kulinárskeho dedičstva, ktoré je tak silné, že nezaniká. Možno aj nevedomky si ho so sebou nosíme od malička. Potom ho „rozbalíme“ v našich nových rodinách a prenesieme na svojich ..

  • Knihapevná väzba
    19,77 €
    -10 %
    Na sklade > 5 ks

Cucina Vegetariana - Cettina Vicenzino, Slovart, 2024
Cucina Vegetariana

Autorka Cettina Vicenzino vás prostredníctvom vyše 70 receptov pozýva na vegetariánsku poznávaciu cestu svojou talianskou domovinou. Krehké artičoky naaranžuje na citrónom nadýchanú fregolu, žiarivým fialkastým radicchiom obohatí chuť...

  • Knihapevná väzba
    20,87 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks

Chutné zákusky, Foni book, 2022
Chutné zákusky

78 receptov Gaštany, mak, orechy, tvaroh, med a čokoládu máme mnohí radi a sú nesmierne obľúbené. Nikdy sa nám nezunujú. Môžeme z nich pripraviť jednoduchšie, ale aj zložitejšie zákusky. Je dôležité zachovať tie pravé domáce...

  • Knihapevná väzba
    10,90 €
    Do 3 – 6 dní

Talianske cestoviny - Alvarez Momi, Marenčin PT, 2013
Talianske cestoviny

Kuchárska kniha na prípravu cestovín? Veď je to také jednoduché! A s radami od pravého Taliana ešte chutnejšie! Pripravte si doma penne, farfalle, tortelliny, tagliatelle, orechiette či gnocchi...

  • Čítanávýborný stav
    10,43 €
    -30 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Predstavivosť je dôležitejšia ako poznanie. Poznanie má svoje hranice, no predstavivosť obsiahne celý vesmír.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur