Lastovičie leto - Kristy Woodson Harvey, DOT., 2024

Učebnice pre vysoké školy

Použité filtre
Zrušiť filtre
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III 
CZ

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,94 €
    -18 %
    Na sklade 3 ks

Hygiena výživy a stravovania - Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2018
 
Hygiena výživy a stravovania - Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023
Hygiena výživy a stravovania

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti...

  • Knihapevná väzba
    13,00 €
    Na sklade 2 ks

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov - Katarína Kompasová, Univerzita Konštantína Filozofa, 2021
Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov.

  • Knihabrožovaná väzba
    10,40 €
    Do 2 – 3 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„V živote nejde o to ako prežiť búrku, ale ako tancovať v daždi.“

Rychle a nespoutaně - Kristy Bromberg, 2016
Rychle a nespoutaně
Kristy Bromberg