Knihy o diétach a zdravej výžive
Môžeš sa cítiť fit, aj keď máš apetít. Fit apetít je názov jedinečnej kuchárskej knihy, ktorú napísala úspešná trénerka a foodblogerka Alena Jacková. Jedinečnosť kuchárky nie je len delikátnych fitness receptoch, ale i v samotnej osobnej skúsenosti...
-
Knihabrožovaná väzba14,99 €Na sklade 1 ks
Andy Timková i Mirka Luberdová majú obe trpké skúsenosti s chorobami – dnes už dospelý syn Andy Timkovej sa narodil s detskou mozgovou obrnou, synček Mirky Luberdovej sa stále lieči z leukémie. Obe sa zaoberajú zdravou životosprávou, ktorá im aj ich deťom
-
Knihaflexi väzbaVypredané
Nafukovanie, bolesti a kŕče. Reflux, Helicobacter a zápcha. Potravinové senzitivity, intolerancie a alergie. Celiakia, autizmus a Alzheimerova choroba... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich...
-
Knihašpirálová väzbaVypredané
Smothie Book 2 , Kateřiny Endersové je rozšířená o 100 stran. Kniha plná receptů na smoothie a tentokrát i ovocné a zeleninové šťávy volně navazuje na první díl – je doplněná o nové suroviny a nápady, jak kombinovat ovoce a zeleninu s oříšky, semínky...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Ďalšia fascinujúca kniha od Jarmily Mandžukovej, autorky bestsellerov Myslenie uzdravuje a Čo jesť, keď...,ktorá zmení váš život. Objavíte neuveriteľné vlastnosti...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme...
-
Knihašitá väzbaVypredané
Táto kniha je naozaj mimoriadna. Preniká do podstaty vzniku obezity a civilizačných chorôb, opisuje metabolické procesy v organizme, s odkazom na zloženie stravy civilizovaného sveta v posledných 30 rokoch. Vyzdvihuje najmä nebezpečnosť cukru...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
ato kniha je mimořádná. Proniká do nitra vzniku obezity a civilizačních nemocí, popisuje metabolické procesy v organismu, s odkazem na složení stravy civilizovaného světa v posledních 30 letech. Vyzdvihuje zejména nebezpečnost cukru v potravinách...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Ak ovocný jogurt obsahuje viac cukru ako zmrzlina a cereálna tyčinka je sladšia ako čokoláda, je jasné, že naše stravovanie nabralo veľmi zlý smer. Pozrite sa na...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Vitamíny, minerály, aminokyseliny, výťažky z rastlín, včelie produkty a ďalšie látky sú pre náš organizmus dôležité a ich výskum dosiahol obrovský pokrok. Cieľom tejto knihy je poskytnúť zaujímavé a vyčerpávajúce informácie...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky, které naše tělo potřebuje. Totéž platí pro mléko, vejce a ryby. Ale příliš mnoho masa je nekvalitního a znehodnoceného jeho výrobou. Rakovina, Alzheimerova choroba nebo diabetes...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Kniha německé autorky přináší souhrnný přehled o možnostech použití zázvorového kořene pro zlepšení zdraví, předcházení nemocem a různým zdravotním problémům...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle