Úkryt času - Georgi Gospodinov, Odeon, 2024

So žltou obálkou na tému stolovanie knihy o etikete

Použité filtre
Zrušiť filtre
Čo by mal vedieť správny kuchár - James Peterson, Ikar, 2009
Čo by mal vedieť správny kuchár

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Múdrosť totiž človeku nie je až taká užitočná; múdri ľudia nezájdu ďalej ako hlúpi o to, o čo sú múdrejší, ale oveľa, oveľa menej. Je to preto, lebo život nedáva dosť priestoru zájsť ďaleko; roztiahneš ruky, a jednu hrsť máš na slnku, druhú v hmle...“

Krajina maľovaná čajom - Milorad Pavić, 2010
Krajina maľovaná čajom
Milorad Pavić