Rozhovory o vesmíre - Norbert Werner, Samuel Kováčik, N Press, 2024

V kníhkupectve Martin (Martinus) so zelenou obálkou na tému korenie kuchárky podľa potravín

Použité filtre
Zrušiť filtre
Niekto to rád štipľavé - Kay Maguire, Slovart, 2016
Niekto to rád štipľavé

Čili papričky sa objavujú v množstve tvarov, farieb a stupňov štipľavosti od sladkých a šťavnatých až po také, ktorými môžete podkúriť v kozube. Publikácia Niekto to rád štipľavé vám ponúka všetko, čo potrebujete vedieť ...

  • Knihapevná väzba
    11,95 €
    Na sklade 1 ks

Bylinky do kuchyne, Ottovo nakladateľstvo, 2011
Bylinky do kuchyne

Patrí varenie k vašim záľubám? Potom by vám v kuchyni nemali chýbať bylinky. Obohaťte svoj jedálny lístok o nové pokrmy ochutené bylinkami a nevšednými koreninovými zmesami, ktoré im dodajú vábnu arómu a lahodmú príchuť...

  • Knihabrožovaná väzba
    3,33 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Všetko, čo sa stane, sa stane. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo niečo iné, spôsobí, aby sa stalo niečo iné. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo znova, sa znova stane. Nemusí sa to však stať presne v tomto poradí.“