Knihy
E-knihy
9,62 €

Bežná cena Bežne 10,09 €

Ušetríte 5%

Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Prvá časť učebnice obsahuje tieto kapitoly: História pohostinstva, Zásady hygieny a bezpečnosť pri práci, Inventár, Prípravné práce na pracovisku, Základné spoločenské pravidlá, Osobnosť pracovníka obsluhy, Pravidlá a technika obsluhy, Evidencia vydaných jedál a nápojov, Práce po skončení prevádzky, Zostavovanie jedálneho a nápojového lístka, Poradie jedál a nápojov pri zostavovaní menu, Stravovanie chorých, Nápojový lístok, Spôsoby obsluhy, Systémy obsluhy, Spôsoby ponuky, predaja a platenia, Jednoduchá obsluha, Zložitá obsluha, Vyššia forma zložitej obsluhy. Slovenský preklad Mária Šimková
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
176
Hmotnosť
810 g
Rok vydania
2008
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá
Rozmer
215×300 mm
ISBN
9788010015061
Naše katalógové číslo
162013

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

Čítaj viac

„Byť výnimočný je najlepší spôsob, ako byť iný.“