Felhőatlasz - David Mitchell, Helikon, 2022

27,16 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Felhőatlasz - David Mitchell, Helikon, 2022
Felhőatlasz - David Mitchell, Helikon, 2022

Felhőatlasz

David Mitchell bravúros felépítésű, virtuóz nyelvezetű művében az összefonódó életek minden időbeli és térbeli határt átlépve hatnak egymásra. A lelkek korokon és kontinenseken... Čítať viac

Vydavateľstvo
Helikon, 2022
624 strán
9-10 hodín čítania

David Mitchell bravúros felépítésű, virtuóz nyelvezetű művében az összefonódó életek minden időbeli és térbeli határt átlépve hatnak egymásra. A lelkek korokon és kontinenseken át vándorolnak, akár az égbolton átvonuló felhők... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Maďarčina

27,16 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Felhőatlasz - David Mitchell, Helikon, 2022
27,16 €

Viac o knihe

David Mitchell bravúros felépítésű, virtuóz nyelvezetű művében az összefonódó életek minden időbeli és térbeli határt átlépve hatnak egymásra. A lelkek korokon és kontinenseken át vándorolnak, akár az égbolton átvonuló felhők.

A könyvben kibontakozó történetek, a zaklatott életű ifjú zeneszerző Felhőatlasz szextettjének hangszereihez hasonlóan, hat különböző hangon szólalnak meg, mindegyik "a maga sajátos kifejezésmódján, hangsorán, hangszínén". Ahogy a zeneműben a hangszerek, a könyv első részében "a szólók sorra megszakítják egymást", majd a másodikban "sorra befejezik szólamukat". Mindegyik történet önmagán túlmutatva keresi a választ az élet nagy kérdéseire. Ki irányítja a sorsunkat: mi magunk vagy valamilyen külső erő? Képesek vagyunk-e tanulni a múltban, az előző életek során elkövetett hibákból?

Az összefonódó sorsok szólamait a keresztutalásokkal és visszatérő motívumokkal átszőtt Felhőatlasz tökéletes harmóniaként szólaltatja meg az olvasóban.
Čítať viac
Počet strán
624
Väzba
brožovaná väzba
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1587587
Štýl
dobrodružný
Jazyk
maďarčina
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
Helikon
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

David Mitchell

Čítať viac

„Túžil som ju nežne zaobaliť hebkým tichom ako do deky.“