O zdraví a vitalite - Joseph Murphy, Aktuell, 2022

10,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
O zdraví a vitalite - Joseph Murphy, Aktuell, 2022
O zdraví a vitalite - Joseph Murphy, Aktuell, 2022

O zdraví a vitalite

Škola pozitívneho myslenia

Doktor Murphy v tejto knihe vysvetľuje, ako vplýva viera na chorobu a slabosť. Podvedomie prijíma všetko, čo doň my sami vložíme, bez ohľadu na to, či je to dobré... Ak si... Čítať viac

Vydavateľstvo
Aktuell, 2022
Počet strán
264

Doktor Murphy v tejto knihe vysvetľuje, ako vplýva viera na chorobu a slabosť. Podvedomie prijíma všetko, čo doň my sami vložíme, bez ohľadu na to, či je to dobré... Ak si myslíte, že ste chorí, čoskoro sa tak budete cítiť... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

10,90 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Dostupné v 9 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024
O zdraví a vitalite - Joseph Murphy, Aktuell, 2022
10,90 €

Viac o knihe

Doktor Murphy v tejto knihe vysvetľuje, ako vplýva viera na chorobu a slabosť. Podvedomie prijíma všetko, čo doň my sami vložíme, bez ohľadu na to, či je to dobré... Ak si myslíte, že ste chorí, čoskoro sa tak budete cítiť. Naplňte preto svoju myseľ myšlienkami na zdravie a silu a budete sa cítiť zdraví a posilnení. Z tejto knihy sa naučíte, ako dodávať svojmu podvedomiu, svojej hlbšej mysli iba také podnety, ktoré vás uzdravia, požehnajú, ochránia, povznesú a inšpirujú, a odmietnete myšlienky, ktoré vedú k neúspechu, chorobe, beznádeji a zúfalstvu. Ukážeme vám, ako prekonať negativitu a do svojho podvedomia vložiť povznášajúce nápady, vďaka ktorým budete vitálni a zdraví. Naučíte sa, ako prekonať negatívne myšlienky a vybudovať silné a pozitívne vedomie.

Dr. Joseph Murphy svoje hlavné dielo Moc nášho podvedomia, ktoré sa stalo svetovým bestsellerom, vydal v roku 1962. Prostredníctvom tejto a mnohých ďalších úspešných kníh sa stal popredným priekopníkom pozitívneho myslenia a jeho diela sú v miliónoch výtlačkov distribuované v mnohých krajinách sveta. Zomrel v Laguna Hills v Kalifornii v roku 1981, ale jeho knihy zostali dodnes štandardným dielom pozitívneho myslenia.
Čítať viac
Počet strán
264
Väzba
pevná väzba
Rozmer
120×190 mm
Hmotnosť
278 g
ISBN
9788081720642
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1578185
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Írsko
Vydavateľstvo
Aktuell
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Keď má človek po ruke len kladivo, každý problém sa stáva klincom.“

Auris - Vincent Kliesch, Sebastian Fitzek, 2021
Auris
Vincent Kliesch, Sebastian Fitzek