Ten operativec - Andrew Britton, Talpress, 2016

15,37 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Ten operativec - Andrew Britton, Talpress, 2016
Čítaná
Ten operativec - Andrew Britton, Talpress, 2016

Ten operativec
Čítaná

V tomto strhujícím thrilleru od autora knihy Ten exulant, bestseleru New York Times, vyráží po krvavé lázni na domácí půdě jeden muž, bývalý agent Ryan Kealey, na nebezpečnou... Čítať viac

Vydavateľstvo
Talpress, 2016
360 strán
5 hodín čítania

V tomto strhujícím thrilleru od autora knihy Ten exulant, bestseleru New York Times, vyráží po krvavé lázni na domácí půdě jeden muž, bývalý agent Ryan Kealey, na nebezpečnou honbu ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Čeština
21,95 €

15,37 €

-30 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Ten operativec - Andrew Britton, Talpress, 2016
15,37 €

Viac o knihe

V tomto strhujícím thrilleru od autora knihy Ten exulant, bestseleru New York Times, vyráží po krvavé lázni na domácí půdě jeden muž, bývalý agent Ryan Kealey, na nebezpečnou honbu za odpověďmi - a odhaluje pro Spojené státy důsledky příliš hrozné, než aby si je člověk dokázal představit - a příliš reálné, aby se daly ignorovat. Kniha Ten operativec mísí politické triky a globální intriky na nejvyšších úrovních se skrytou psychologickou manipulací toho nejhoršího a nejnebezpečnejšího zrna.
Čítať viac
Počet strán
360
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
140×207 mm
Hmotnosť
503 g
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
915601
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Talpress
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Vlado
Neoverený nákup
7.1.2018
Zatajený spoluautor + zaujímavé ale prekombinované
Obávam sa, že tu vznikol posmrtný biznis ako pri "značke" Ludlum. Z oficiálnych prameňov sa dozvieme, že Britton zanechal veľa rukopisov a tieto budú postupne vychádzať. Problém je, že reálie knihy v mnohých podrobnostiach, ale aj dôležitých prvkoch deja, zasahujú do doby po Brittonovej smrti (2008), kedy bol napr. Twitter iba v plienkach s cca. 30.000 užívateľmi, čo vylučuje autorstvo Brittona k niektorým častiam úvodných kapitol. Okrem toho, bývalý profesionálny vojak by určite nenapísal, že Trask zamačkol všetky tri poistky Glocka, pretože by vedel, že táto zbraň má len jednu vonkajšiu poistku na jazýčku spúšte. Je tu jasný spoluautor, ale zatajený s tým, že sa predstiera úplné Brittonovo autorstvo. Považujem to za neseriózny prístup.
Kniha má akoby dve tváre, v úvodných kapitolách je príliš rozvláčna, no neskôr dej prechádza do pomerne svižného tempa, hoci je trocha prekombinovaný. Celkovo zaujímavý politický thriller, so všetkým čo má mať (aj nevyhnutnými logickými lapsusmi), ktorý sa priaznivcovi žánra určite oplatí prečítať.
Čítať viac

„V živote nejde o to ako prežiť búrku, ale ako tancovať v daždi.“

Rychle a nespoutaně - Kristy Bromberg, 2016
Rychle a nespoutaně
Kristy Bromberg