Lonesome Dove - Larry McMurtry, Pan Books, 2011

15,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Lonesome Dove - Larry McMurtry, Pan Books, 2011
Lonesome Dove - Larry McMurtry, Pan Books, 2011

Lonesome Dove

Larry McMurtry's Pulitzer Prize winning novel is a powerful, triumphant portrayal of the American West as it really was. From Texas to Montana, it follows cowboys on a grueling... Čítať viac

Vydavateľstvo
Pan Books, 2011
848 strán
12-13 hodín čítania

Larry McMurtry's Pulitzer Prize winning novel is a powerful, triumphant portrayal of the American West as it really was. From Texas to Montana, it follows cowboys on a grueling cattle drive through the wilderness... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

15,95 €

U dodávateľa
Posielame do 22 – 27 dní
Ďalšie knižné vydania (2)
Osamělá holubice - Larry McMurtry, Jota, 2023
Pevná väzba s prebalom
Čeština, 2023
Na sklade 2 ks

27,07 €


Osamělá holubice - Larry McMurtry, , 1995
Pevná väzba
Čeština, 1995
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024
Lonesome Dove - Larry McMurtry, Pan Books, 2011
15,95 €

Viac o knihe

Larry McMurtry's Pulitzer Prize winning novel is a powerful, triumphant portrayal of the American West as it really was. From Texas to Montana, it follows cowboys on a grueling cattle drive through the wilderness.

It begins in the office of The Hat Creek Cattle Company of the Rio Grande.
It ends as a journey into the heart of every adventurer who ever lived...

More than a love story, more than an adventure, Lonesome Dove is an epic: a monumental novel which embraces the spirit of the last defiant wilderness of America.

Legend and fact, heroes and outlaws, whores and ladies, Indians and settlers - Lonesome Dove is the central, enduring American experience dramatically recreated in a magnificent story of heroism and love; of honour, loyalty and betrayal.

From the author of The Last Picture Show and Texasville, and screenplay writer of Brokeback Mountain, this is the third novel in the McMurtry's Lonesome Dove quartet, following on from Comanche Moon and prequels Streets of Laredo.
Čítať viac
Počet strán
848
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
133×197 mm
Hmotnosť
588 g
ISBN
9781447203056
Rok vydania
2011
Naše katalógové číslo
1878569
Štýl
dobrodružný
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Pan Books
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

23.11.2023
Už pol roka pred týmto vydaním knihy, som v skupine Čitateľského klubu Martinus uvidela nadšenú reakciu jednej čitateľky a hneď som si ju poznačila,aby som ju neprepásla. Nič lepšie som urobiť nemohla! Nemyslela som,že milujem westerny,ak aj nie,tak tento rozhodne áno . Je to jednoznačne najlepšia kniha, ktorú som tento rok čítala !
Je to príbeh skupiny kovbojov,ktorí sa vydajú naprieč krajinou do ďalekej Montany,kde plánujú založiť farmu a usadiť sa tam. Na ich ceste ich však čaká veľa nebezpečenstva a všade prítomná smrť. Autor opísal postavy tak živo,že sa nedalo všetko neprežívať s nimi. A že to boli nádherne postavy! Ale jedna predsa len vyniká,je nemožné nezaľúbiť sa do Gusa, ktorého humor je jedinečný, a napriek všetkému hroznému, čo sa v knihe odohralo,ma prinútila nad jeho vtípkami smiať sa od začiatku až do konca. Teda takmer do konca. Ak by som mala tento rok prečítať jedinú knihu,určite by to bola táto??
Čítať viac

„Ale ja nie som len zbierka symptómov. Nehoda mizerných rodičov a ešte miernejších chemických spojení. Nie som problém. Nie som diagnóza. Nie som choroba. Nie som niečo, čo sa dá zachrániť. Som človek.“

Všetky skvelé miesta - Jennifer Niven, 2015
Všetky skvelé miesta
Jennifer Niven