Spoveď - sviatosť milosrdenstva - Pápežská rada na obnovu novej evanjelizácie, Redemptoristi - Slovo medzi nami, 2016

3,10 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Spoveď - sviatosť milosrdenstva

Pastoračná príručka

Kniha Spoveď – sviatosť milosrdenstva katolíkom veľmi osobným spôsobom pripomína krásu a silu zmierenia. Evanjeliové úryvky predkladajú témy milosrdenstva, odpustenia hriechov a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Redemptoristi - Slovo medzi nami, 2016
Počet strán
88

Kniha Spoveď – sviatosť milosrdenstva katolíkom veľmi osobným spôsobom pripomína krásu a silu zmierenia. Evanjeliové úryvky predkladajú témy milosrdenstva, odpustenia hriechov a obrátenia, ktoré sa nachádzajú v... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v troch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Ozveny starých kníh - Barbara Davis, AURORA, 2024

Viac o knihe

Kniha Spoveď – sviatosť milosrdenstva katolíkom veľmi osobným spôsobom pripomína krásu a silu zmierenia. Evanjeliové úryvky predkladajú témy milosrdenstva, odpustenia hriechov a obrátenia, ktoré sa nachádzajú v samom srdci Ježišovho učenia.

Táto biblická štúdia je prepojená aj s hlbšou úvahou nad katolíckou Tradíciou a nad pastoračnou službou spojenou s vysluhovaním tejto sviatosti, ako aj s úvahou nad tým, čo znamená byť Kristovými učeníkmi.

Spoveď - sviatosť milosrdenstva je jednou zo série siedmich kníh, oficiálnych podkladov na katechézu počas mimoriadneho Svätého roku milosrdenstva. Na žiadosť pápeža Františka ich vytvorila Pápežská rada na podporu novej evanjelizácie.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Humor je najkorenistejšou prísadou na hostine života.“

Anna v Redmonde - Lucy Maud Montgomery, 2016
Anna v Redmonde
Lucy Maud Montgomery