Pracovné právo v poznámkach s príkladmi - Jana Žulová, Milena Barinková, Marcel Dolobáč, Wolters Kluwer, 2015

20,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Pracovné právo v poznámkach s príkladmi - Jana Žulová, Milena Barinková, Marcel Dolobáč, Wolters Kluwer, 2015
Pracovné právo v poznámkach s príkladmi - Jana Žulová, Milena Barinková, Marcel Dolobáč, Wolters Kluwer, 2015

Pracovné právo v poznámkach s príkladmi

Cieľom publikácie Pracovné právo v poznámkach s príkladmi je prispieť didakticko-praktickým prístupom k výučbe pracovného práva a k ucelenému výkladu jeho jednotlivých... Čítať viac

Vydavateľstvo
Wolters Kluwer, 2015
Počet strán
340

Cieľom publikácie Pracovné právo v poznámkach s príkladmi je prispieť didakticko-praktickým prístupom k výučbe pracovného práva a k ucelenému výkladu jeho jednotlivých inštitútov v zmysle platných a účinných ustanovení... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 8 knižniciach. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania
Pracovné právo v poznámkach s príkladmi - Milena Barinková, Jana Žulová, Marcel Dolobáč, Wolters Kluwer, 2017
Brožovaná väzba
Slovenčina, 2017
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Viac o knihe

Cieľom publikácie Pracovné právo v poznámkach s príkladmi je prispieť didakticko-praktickým prístupom k výučbe pracovného práva a k ucelenému výkladu jeho jednotlivých inštitútov v zmysle platných a účinných ustanovení Zákonníka práce a ďalších relevantných právnych predpisov. Tomu zodpovedá aj obsah učebnice prispôsobený tradičným sylabám pracovného práva doplnený o najnovšie poznatky z odboru.

Na pasáže teórie pracovného práva v každej kapitole nadväzujú príklady s riešeniami a zložitejšie príklady na zamyslenie bez odporúčaných riešení, ktoré v praxi vyvolávajú rozporuplné otázky a uvádzajú študenta do sporných aspektov pracovného práva. Pre lepšie pochopenie problematiky a lepšiu orientáciu sú texty simulovaných príkladov zostručnené. Niektoré z uvádzaných príkladov sú autorsky spracovanými novšími a menej známymi rozhodnutiami súdov, starostlivo vybranými tak, aby objasnili porozumenie rozoberanej problematiky a doplnili teoretickú časť poznámok. Príklady bez odporúčaných riešení sú vhodné pre klinickú výučbu študentov vysokých škôl. Súhrny kľúčových informácií predstavujú kontrolné otázky uvádzané pri jednotlivých kapitolách.

Pre pochopenie súvislostí je nevyhnutná práca so Zákonníkom práce a ďalšími právnymi predpismi, na ktoré je v texte predkladanej učebnice odkazované.

Publikácia je určená predovšetkým študentom právnických fakúlt a je vhodnou výučbovou pomôckou pri štúdiu predmetu pracovné právo. Je však dostatočne univerzálna aj pre externé použitie. V tomto smere je využiteľná pre širokú odbornú verejnosť a všetkých tých, ktorí sa vo svojej praxi stretávajú s aplikačnými problémami pracovnoprávnych predpisov a majú záujem získať celistvejší prehľad o pracovnom práve.
Čítať viac
Počet strán
340
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
150×220 mm
Hmotnosť
440 g
ISBN
9788081682803
Rok vydania
2015
Naše katalógové číslo
219978
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Wolters Kluwer
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

4 hodnotenia

4
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Michal
Neoverený nákup
26.11.2016
Vynikajúce
Vynikajúca kniha! Napísaná je zrozumiteľne a jednoducho. Látka vysvetlená so všetkým, čo k nej patrí. Pecka sú príklady použitia pracovného práva z praxe, kontrolné otázky na učivo a príklady na zamyslenie, bez riešenia. Na nich si môžem overiť, či teóriu skutočne ovládam. Po prečítaní kapitoly, príkladov a vypracovaní úloh si to človek určite zapamätá. Učil som sa z nej na zápočet a dostal som 35/40 bodov.

No proste maximálna spokojnosť a dobré investované peniaze.
Čítať viac
Viki
Neoverený nákup
24.2.2018
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
A z ktorej právnickej fakulty, prosím Vás, ste? Nakoľko mne sa zdá, že doteraz sme preberali asi všetko, len nie to, čo je v knihe ???? (UPJŠ) Čítať viac

„Sklouzla rukou k srdci a spočinula na něm dlaní. Zde se skrývá síla, na níž záleží, řekla její matka neskutečně dávno. Ať jsi kdekoli, ať se ocitneš jakkoli daleko, zavede tě domů.“

Království popela - Sarah J. Maas, 2019
Království popela
Sarah J. Maas