Naša pani z Kibeha - Immaculée Ilibagiza, Steve Erwin, Zachej, 2022

9,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Naša pani z Kibeha - Immaculée Ilibagiza, Steve Erwin, Zachej, 2022
Naša pani z Kibeha - Immaculée Ilibagiza, Steve Erwin, Zachej, 2022

Naša pani z Kibeha

Mária sa prihovára svetu zo srdca Afriky

Trinásť rokov pred krvavou genocídou, ktorá zasiahla Rwandu v roku 1994 a zanechala viac ako milión mŕtvych, sa Panna Mária a Ježiš zjavili ôsmim mladým ľuďom v odľahlej dedinke... Čítať viac

Vek
15+
Vydavateľstvo
Zachej, 2022
Počet strán
240

Trinásť rokov pred krvavou genocídou, ktorá zasiahla Rwandu v roku 1994 a zanechala viac ako milión mŕtvych, sa Panna Mária a Ježiš zjavili ôsmim mladým ľuďom v odľahlej dedinke Kibeho v Rwande. Mária a Ježiš prostredníctvom týchto vizionárov varovali... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

9,90 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 6 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Naša pani z Kibeha - Immaculée Ilibagiza, Steve Erwin, Zachej, 2022
9,90 €

Viac o knihe

Trinásť rokov pred krvavou genocídou, ktorá zasiahla Rwandu v roku 1994 a zanechala viac ako milión mŕtvych, sa Panna Mária a Ježiš zjavili ôsmim mladým ľuďom v odľahlej dedinke Kibeho v Rwande. Mária a Ježiš prostredníctvom týchto vizionárov varovali pred blížiacim sa holokaustom, ktorý by mohol byť odvrátený, keby Rwanďania otvorili svoje srdcia Bohu a prijali jeho lásku.

Podobne ako vo Fatime a v Lurdoch aj poslom z Kibeha sa spočiatku posmievali a neverili im. Ale keď sa v tejto dedinke začal diať zázrak za zázrakom, desiatky tisíc Rwanďanov putovali do Kibeha, aby boli prítomní pri zjaveniach. Roky mnohí sledovali, ako Panna Mária a Ježiš hovorili prostredníctvom ôsmich vizionárov o Božej láske. Zanechávali posolstvá, ktoré boli určené nielen Rwanďanom, ale celému svetu.

Mária zanechala aj posolstvá pre vládu a cirkevných predstaviteľov, aby ich poučila, ako majú ukončiť etnickú nenávisť, ktorá vrela v krajine. Varovala ich, že Rwanda sa stane „krvavou riekou“ – krajinou nevýslovného krviprelievania, ak sa nenávisť ľudí rýchlo neuhasí láskou. Niektorí predstavitelia počúvali, ale len málo ich uverilo. Prorocké a apokalyptické varovania sa tragicky naplnili počas sto dní krutého krviprelievania a masového vraždenia.

Po genocíde a dvoch desaťročiach dôkladného skúmania sa Kibeho stalo prvým a jediným mariánskym miestom v celej Afrike, ktoré uznal Vatikán. No jeho príbeh zostáva zväčša neznámy.
Čítať viac
Počet strán
240
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
150×220 mm
Hmotnosť
277 g
ISBN
9788082114297
Rok vydania
2022
Vekové odporúčanie
15+
Naše katalógové číslo
1383257
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Zachej
Pre koho
pre kresťanov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Rozdiel medzi školou a životom je, že v škole sa najprv naučíte lekciu a potom dostanete test. No život vám najprv dá test a z neho si odnesiete lekciu.“