Sára, Šimon a Šalamún - Esther Hicks, Jerry Hicks, Eugenika, 2014

5,94 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Sára, Šimon a Šalamún - Esther Hicks, Jerry Hicks, Eugenika, 2014
Čítaná
Sára, Šimon a Šalamún - Esther Hicks, Jerry Hicks, Eugenika, 2014

Sára, Šimon a Šalamún
Čítaná

Sára je teraz veselá, zvedavá a bystrá. A už nie je sama: získava skvelého kamaráta v novom spolužiakovi Šimonovi. Prežívajú spolu krásne dobrodružstvá, ale aj ťažké chvíle,... Čítať viac

2. diel série
Sára sa učí žiť
Vydavateľstvo
Eugenika, 2014
232 strán
3-4 hodiny čítania

Sára je teraz veselá, zvedavá a bystrá. A už nie je sama: získava skvelého kamaráta v novom spolužiakovi Šimonovi. Prežívajú spolu krásne dobrodružstvá, ale aj ťažké chvíle, kedy sa zdá, že je všetko stratené... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina
9,90 €

5,94 €

-40 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Sára je teraz veselá, zvedavá a bystrá. A už nie je sama: získava skvelého kamaráta v novom spolužiakovi Šimonovi. Prežívajú spolu krásne dobrodružstvá, ale aj ťažké chvíle, kedy sa zdá, že je všetko stratené. Ale nie je to tak: vďaka Šalamúnovi aj Šimon rýchlo pochopí, ako sa veci majú. Nebudeme vám však kaziť napätie a viac o zážitkoch Sáry a jej priateľa neprezradíme!

Unikátne knihy pre deti (3 diely), ktoré krásne vysvetľujú, ako ovplyvňujeme to, čo zažívame, tým, ako zmýšľame, a akú tvorivú moc máme nad svojimi životmi, ak sa naučíme cielene usmerňovať svoje myslenie a pocity. Na konkrétnych situáciách to deťom vysvetľuje zázračná sova menom Šalamún. Učí ich, ako veci fungujú a akými zákonitosťami sa riadi naša existencia. Pomáha im riešiť problémy a užívať si všetko, čo sa deje.
Čítať viac
Počet strán
232
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
178 g
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
1030133
Jazyk
slovenčina
2. diel série
Sára sa učí žiť
Vydavateľstvo
Eugenika
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Gaalová Ivana
Neoverený nákup
13.3.2021
Moderné dieťa
Táto kniha mi ležala v hlave uz dlho, pretože v čase, keď som kúpila synovi Knihu prvú, bol na ňu ešte príliš malý a nebavila ho, ani keď som mu ju predčítala ja.
Tento rok dozrel čas a v jeho 10tich rokoch ju číta pre zmenu on mne. Baví ho a ja sa teším, že je to moderná kniha do dnešnej doby, kedy sa toľko spomína Tajomstvo príťažlivosti a hovorí o moci pozitívneho myslenia. Rodičia holdujúci týmto témam určite chcú, aby aj z ich dieťaťa vyrástol uvedomelý človek a kniha o Sáre určite mnohými myšlienkami dopomôže na úspešnej ceste k sebapoznaniu. Zaujímavý príbeh Sáry a jej múdreho tajného opereného priateľa Šalamúna udrží pri pozornosti každého. Pobaví a zaručene naladí mladú detskú dušu na správny prístup k životu. Ja a môj syn sme vďaka pravidelnému spoločnému čítaniu našli vzácne momenty, ktoré nás spájajú a vedú nás po každej kapitole k zaujímavým debatám na danú tému. ;)
Čítať viac
Sezam
Neoverený nákup
8.12.2016
Sezam
Žiaľ tento slovenský preklad sa s českým nedá porovnať. Je to škoda, pretože nie každý je ochotný kúpiť si knihu v češtine. Ale netreba sa báť, text je jednoduchý a číta sa ľahko. Rozhodne odporúčam českú verziu. Čítať viac

Vydavateľstvo Eugenika

Čítať viac

„„Čím chceš byť, keď vyrastieš?“ „Chcem byť láskavý,“ povedal chlapec.“