Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Bratislavský veľký piatok - Ján Chryzostom Korec, Lúč

6,64 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Bratislavský veľký piatok - Ján Chryzostom Korec, Lúč
Bratislavský veľký piatok - Ján Chryzostom Korec, Lúč

Bratislavský veľký piatok

Udalosť 25. marca 1988 bola heroickým vzopätím veriach na Slovensku proti dlhoročným krivdám, bolo to vyvrcholenie tichého odporu veriacich, ktorý u nás narastal celé roky. V... Čítať viac

Vydavateľstvo
Lúč
Počet strán
306

Udalosť 25. marca 1988 bola heroickým vzopätím veriach na Slovensku proti dlhoročným krivdám, bolo to vyvrcholenie tichého odporu veriacich, ktorý u nás narastal celé roky. V ten deň sa tisíce slovenských ľudí zhromaždili na tiché modlitbové... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

RuNyx: Gothikana. Motýľ, 2024

Viac o knihe

Udalosť 25. marca 1988 bola heroickým vzopätím veriach na Slovensku proti dlhoročným krivdám, bolo to vyvrcholenie tichého odporu veriacich, ktorý u nás narastal celé roky.
V ten deň sa tisíce slovenských ľudí zhromaždili na tiché modlitbové stretnutie pred Národným divadlom v Bratislave so zapálenými sviečkami a s ružencami v rukách. Modlili sa za náboženskú slobodu, za ľudskú dôstojnosť, za obsadenie diecéz biskupmi.
Ľudia sa prestali báť. Zachovali si dôstojnosť a prejavili sa len tichou mdlitbou. Boli jednotní.

Kam sa podel v priebehu 20 rokov neslýchane vzácny duchovný kapitál a bohatstvo, ktoré sme si hromadili a zhromaždili obetavým životom viery za prenaslodovania a vernosťou Cirkvi?
Čítajme túto autentickú a živú kniu. A prečítané domýšľajme do konca. Čím sme vtedy žili? A čím sme potom postupne prestávali žiť? A akým novým a nešťastným myslením a činmi sme potom začali ži?
Sme v stave zamyslieť sa a obnoviť znova život Slovenska?
Čítať viac
Naše katalógové číslo
190065
Počet strán
306
Väzba
pevná väzba
Rozmer
130×190 mm
Hmotnosť
409 g
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Lúč
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Charlie jemne pohladil povrch pultu. Koľko rozhovorov viedol ponad tento kúsok kameňa? A koľko kníh sa prenieslo ponad tento pult, aby zmenili život? Dokonca aj zachránili život? Knihy to dokážu. To bol hlavný dôvod, prečo Charlie veril v kníhkupectvo.. “

Most - Karen Kingsbury, 2017
Most
  • Karen Kingsbury