Audiokniha
Nekonečná hra - Simon Sinek, Jan Melvil publishing, 2021
Audiokniha
Audiokniha
Nekonečná hra - Simon Sinek, Jan Melvil publishing, 2021
Audiokniha

Nekonečná hra
Audiokniha

Audiokniha Nekonečná hra, jejímž autorem je Simon Sinek, autor bestsellerů Začněte s PROČ a Lídři jedí poslední, vás naučí, že byznys je hra, jejíž pravidla si nemůžeme zvolit. ... Čítať viac

Vydavateľstvo
Jan Melvil publishing, 2021
Interpret
Dĺžka
6:48

Audiokniha Nekonečná hra, jejímž autorem je Simon Sinek, autor bestsellerů Začněte s PROČ a Lídři jedí poslední, vás naučí, že byznys je hra, jejíž pravidla si nemůžeme zvolit. Můžeme si však vybrat, zda ji budeme hrát s konečný Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Čeština

12,78 €

Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Nekonečná hra - Simon Sinek, Jan Melvil publishing, 2021
Audiokniha
12,78 €

Viac o audioknihe

Byznys je hra, jejíž pravidla si nemůžeme zvolit. Můžeme si však vybrat, zda ji budeme hrát s konečným, nebo nekonečny?m nastavením mysli.
Autor bestsellerů Začněte s PROČ a Lídři jedí poslední představuje metodu trvale úspěšného podnikání. V nekonečné hře není cílem porazit konkurenci, ale vybudovat nesmrtelnou firmu, již milují zaměstnanci, zákazníci i akcionáři. Ikonu, která bude prospěšná komunitám, v nichž působí, přežije změny i otřesy trhu a současně zůstane zisková.
Na existenčních dramatech řady společností vám Sinek přesvědčivě ukáže, že k vybudování takového podniku musíte následovat ušlechtilou vizi a mít odvahu z ní neslevit. Nadchne vás pro celistvější přístup k byznysu, díky němuž se krátkodobý růst nebo snaha stát se „jedničkou na trhu“ změní v zastaralé koncepty.
V audioknize se mimo jiné dozvíte:

Jak vybavit svou firmu pro účast v nekonečné hře.
- Že klíčovým předpokladem pro funkci lídra je nekonečné nastavení mysli a odvaha vést. Proč musí být vize nekonečné firmy v souladu nejen s cíli majitelů a akcionářů, ale také zaměstnanců, zákazníků a širší komunity.Že etický úpadek společnosti je důsledkem líného řízení.Proč nemá smysl srovnávat se s konkurentem, pokud nejde o důstojného rivala.

„Nekonečnou hru jsem napsal pro všechny, kdo se nebojí změnit status quo a budovat realitu, která naplňuje naši hluboce zakořeněnou potřebu cítit se bezpečně a vytvářet hodnoty, jež nás přesahují.“ – Simon Sinek
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

4
0
1
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

Monika
Neoverený nákup
3.9.2021
Famózna
Pre mňa famózna. Pre všetkých, ktorých zaujíma oblasť leadership a etického podnikania. Výborný materiál. Simon pracuje s reálnymi udalosťami a firmami, ktoré podrobne rozoberá. Všetko príklady z praxe. Žiadne prázdne reči. Veľmi poučná, pútavo písaná, plná príkladov i odpovedí prečo jednať eticky za každú cenu a prečo je v kolektíve tak dôležitá dôvera a odvaha.
Podľa môjho názoru je táto kniha je povinná výbava každého (nielen) podnikateľa.
Čítať viac

Vydavateľstvo Jan Melvil publishing

Čítať viac

„To, čím sme boli na začiatku, je iba nejasná farebná škvrna, na ktorú sa dívame z brehu toho, čím sme sa stali.“

Náhodné úvahy - Elena Ferrante, Andrea Ucini (ilustrátor), 2019
Náhodné úvahy
Elena Ferrante, Andrea Ucini (ilustrátor)