Face the Music - Paul Stanley, HarperCollins, 2014

28,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Face the Music - Paul Stanley, HarperCollins, 2014
Face the Music - Paul Stanley, HarperCollins, 2014

Face the Music

A Life Exposed

Well known for his onstage persona, the Starchild, Paul Stanley has written a memoir with a gripping blend of personal revelations and gritty war stories about the highs and... Čítať viac

Vydavateľstvo
HarperCollins, 2014
462 strán
6-7 hodín čítania

Well known for his onstage persona, the Starchild, Paul Stanley has written a memoir with a gripping blend of personal revelations and gritty war stories about the highs and lows both inside and outside of KISS... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania
Face the Music - Paul Stanley, HarperOne, 2016
Brožovaná väzba
Angličtina, 2016
Viac ako 30 dní

13,74 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Dokonalá smrť - Helen Fields, Lindeni, 2024

Viac o knihe

People say I was brave to write such a revealing book, but I wrote it because I needed to personally reflect on my own life. I know everyone will see themselves somewhere in this book, and where my story might take them is why I'm sharing it.

Well known for his onstage persona, the Starchild, Paul Stanley has written a memoir with a gripping blend of personal revelations and gritty war stories about the highs and lows both inside and outside of KISS. Born with a condition called microtia (an ear deformity rendering him deaf on the right side), Stanley's traumatic childhood experiences produced an inner drive to succeed in the most unlikely of places: music. Taking readers through the series of events that led to the founding of KISS, the personal relationships that helped shape his life, and the turbulent dynamics among his bandmates over the past forty years, this book leaves no one unscathed—including Stanley himself. With never-before-seen photos and images throughout, Face the Music is a colorful portrait of a man and the band he helped create, define, and sustain - made larger than life in artfully told stories that are shocking, funny, inspirational, and honest.
Čítať viac
Počet strán
462
Väzba
pevná väzba
Rozmer
160×235 mm
Hmotnosť
815 g
ISBN
9780062114044
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
176656
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
HarperCollins
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Alena
Neoverený nákup
2.4.2023
Pohľad do KISS bez servítky
Knihu odporúčam nielen pre fanúšikov KISS ale aj z pohľadu rozšírenia si obzoru pre rockových fanúšikov. Paul Stanley veľmi pútavo opisuje svoj život a vnímanie sveta od svojho detstva až po dospelosť. Z knihy cítiť že ju píše životom skúsený a inteligentný človek, ktorý si prešiel neľahkú cestu kým sa dostal tam kde je teraz. Avšak určite zaslúžene. Štýl písania je veľmi úprimný, milý, neraz vtipný a vtiahne čitateľa do každej príhody či časti života, ktorú približuje. Pre autora je typický mne blízky suchý humor ktorým svoje rozprávanie preplieta a dáva mu tým jedinečnosť. Zaznamenáva detailne históriu kapely KISS od jej zrodu a nevyhýba sa pomenovať veci pravým menom. Dozvedáme sa tak o každom jednom členovi kapely nevšedným spôsobom z pohľadu leadra KISS, ktorý je veľmi vierohodný. Autor používa viaceré slangové výrazy a slovné spojenia-idiomy, typické pre neformálnu americkú angličtinu takže treba mať zapnutý slovník a pomáhať si googlom pri netypických slovných spojeniach. Z tohto pohľadu trochu výzva čítať túto knihu v origináli. Avšak nič nemožné. Dozvedela som sa vďaka tomu aký je anglický jazyk ozaj rozsiahly a že jedna vec sa dá vyjadriť tak rôznymi slovnými spojeniami o ktorých som netušila že vôbec v tomto jazyku existujú.
Vďaka tejto knihe je mi Paul Stanley oveľa bližší a má môj obdiv! Táto knihu určite nesklamala a čítanie bolo vo všeobecnosti v mnohom veľmi poučné, nehovoriac o tom že aj zábavné.
Čítať viac
LS
Neoverený nákup
13.11.2016
preklad
precital som ju v originale v eng. nebolo to nic zlozite. dobre sa citala, pretoze je dobre a jednoducho napisana. Pali odhalulje svoje sukromie + nieco z kapely. ale mozem povedat, ze som ockaval viac. snad niekedy v druhom pokracovani. ano bolo by dobre aby sa niekto ujal na preklad po 2 rokoch, zatial sa k tomu nikto nema. Čítať viac

Vydavateľstvo HarperCollins

Čítať viac

„Keď má človek po ruke len kladivo, každý problém sa stáva klincom.“

Auris - Vincent Kliesch, Sebastian Fitzek, 2021
Auris
Vincent Kliesch, Sebastian Fitzek