Microsoft Excel 2003 - Milan Brož, Computer Press, 2004

6,60 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Microsoft Excel 2003 - Milan Brož, Computer Press, 2004
Microsoft Excel 2003 - Milan Brož, Computer Press, 2004

Microsoft Excel 2003

Podrobná užívateľská príručka

K čitateľovi sa po českom vydaní publikácie dostáva do rúk aj slovenská verzia. Excel je dnes už neodmysliteľnou výbavou každého užívateľského počítača, podobne ako napríklad... Čítať viac

4,9 28 hodnotení
Vydavateľstvo
Computer Press, 2004
Počet strán
384

K čitateľovi sa po českom vydaní publikácie dostáva do rúk aj slovenská verzia. Excel je dnes už neodmysliteľnou výbavou každého užívateľského počítača, podobne ako napríklad textový procesor Word. Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Excel je dnes už neodmysliteľnou výbavou každého užívateľského počítača, podobne ako napríklad textový procesor Word. Podrobná príručka od jedného z najskúsenejších autorov príručiek a sprievodcov ku kancelárskym programom na trhu vás zoznámi so všetkými dôležitými nástrojmi a možnosťami Excelu 2003 a naučí vás všetko, čo potrebujete pre jeho využitie v každodennej kancelárskej alebo súkromnej praxi.
V knihe nájdete nasledujúce kapitoly:

Úvod do Excelu 2003 – zoznámite sa s prostredím programu a „filozofiou“ tabuľkového dokumentu (buniek, listov, zošitov).
Práca zo zošitmi – zvládnete operácie, ktoré budete vykonávať ako nevyhnutnú samozrejmosť veľakrát denne, i tie, ktoré rozšíria alebo zjednodušia vašu prácu, napríklad obnovu dokumentu pri poškodení, import a export zošitu, využitie šablón a ochrana zošita.
Základné techniky práce s Excelom – ťažisková kapitola, v ktorej sa naučíte vytvárať tabuľky vo forme, akú potrebujete; zvládnete vytváranie vzorcov a automatizáciu výpočtov využití funkcií a kopírovaním dát. Náležite je vysvetlené i formátovanie tabuliek a ich tlač.
Rozširujúce techniky – kúzlo Excelu spočíva v množstve drobných elegantných nástrojov, ktoré významne šetria prácu alebo umožňujú vytvárať profesionálne tabuľky s minimálnou námahou; ide napríklad o automatické formáty tabuliek, kontrolu chýb vo vzorcoch a podobne.
Práca s grafmi – kapitola podrobne sprevádza tvorbou a úpravami rôznych typov grafov.
Nástroje pre analýzu dát – tu sa zoznámite predovšetkým s citlivostnými analýzami a scenármi.
Práca zo zoznamami – zoznamy sú špecifickým, ale častým využitím Excelu. Vďaka zoradeniu a filtrovaniu dát, vytváraniu súhrnov, prehľadov a skupín s nimi zábavou.
Interaktívne tabuľky a grafy – predstavenie výborných nástrojov Excelu 2003 slúžiacich k získaniu rôznych prehľadných pohľadov na dáta z rozsiahlych tabuliek.
Vkladanie obrázkov, rovníc a ďalších objektov – v tejto kapitole sa naučíte vylepšovať vzhľad tabuliek – rôznymi možnosťami vloženia obrázkov, ozdobného textu, zápisom vzorcov v matematickej podobe a vytváranie diagramov.
Spolupráca užívateľov – zo zošitom je možné pracovať i na viacerých počítačoch. V tejto kapitole spoznáte prácu viacerých užívateľov na jednom zošite, prácu s kópiami zošitu, odosielanie zošitu elektronickou poštou a rôzne podoby publikovania zošitu na webových stránkach.
Prílohy – užitočných prehľad funkcií, klávesových skratiek a základných pojmov pre prácu s Excelom 2003.
Výklad je podporený množstvom príkladov, radom tipov a rád.
Čítať viac
Počet strán
384
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
165×225 mm
Hmotnosť
599 g
ISBN
8025104060
Rok vydania
2004
Naše katalógové číslo
19158
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Computer Press
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,9 / 5

28 hodnotení

26
1
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Milan Brož

Čítať viac

Vydavateľstvo Computer Press

Čítať viac

„Známkou nezrelého človeka je, že chce za niečo vznešene zomrieť, kým známkou zrelého človeka je, že chce pre niečo pokorne žiť. “

Kto chytá v žite - J.D. Salinger, 2019
Kto chytá v žite
J.D. Salinger