LEGO Chima 70151 Mrazivé bodce, LEGO, 2014

14,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO Chima 70151 Mrazivé bodce

    Vydaj sa do magického kráľovstva Chima a pomôž Voom Voomovi nájsť CHI v hre Mrazivé ostne od LEGO® Legends of Chima™ Speedorz™! Posaď kondora do jeho nového speedoru a vystreľ... Čítať viac

    Výrobca
    LEGO, 2014

    Vydaj sa do magického kráľovstva Chima a pomôž Voom Voomovi nájsť CHI v hre Mrazivé ostne od LEGO® Legends of Chima™ Speedorz™! Posaď kondora do jeho nového speedoru a vystreľ ho zatiahnutím za naťahovacie lanko... Čítať viac

    • Lego
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Maja Lunde: Vládkyňa vetra. Tatran, 2024

    Viac o produkte

    Vydaj sa do magického kráľovstva Chima a pomôž Voom Voomovi nájsť CHI v hre Mrazivé ostne od LEGO® Legends of Chima™ Speedorz™! Posaď kondora do jeho nového speedoru a vystreľ ho zatiahnutím za naťahovacie lanko! Zasiahni rampu, aby ťa vystrelila do ľadovej veže, otvor ľadovú skalu a uvoľni skrytú CHI.
    Ak hrá viac hráčov, vytvor z ľadových kociek a mostíkov obranné prvky na ochranu ukrytej CHI. Táto súprava obsahuje minifigúrku Voom Vooma, 2 zbrane, nový speedor s ľadovými krídlami, naťahovacie lanko, odrazový mostík, ľadovú vežu, explodujúcu skalu, guľu CHI, 6 kryštálov CHI a 5 herných kariet.
    Vyskúšaj svoju presnosť a šikovnosť pri skokoch pomocou tejto hry zručnosti s naťahovacím lankom pre jedného či viac hráčov.
    Čítať viac
    Počet dielikov
    77
    Katalógové číslo výrobcu
    70151-lego
    Naše katalógové číslo
    191227
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Garretovi Grahamovi som dovolila naplniť ma najdeštruktívnejším pocitom, aký ľudstvo pozná - nádejou. “

    Návrh - Elle Kennedy, 2019
    Návrh
    Elle Kennedy