Ticket to Ride Map Collection: The Heart of Africa - Alan R. Moon, Days of Wonder, 2012

24,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Ticket to Ride Map Collection: The Heart of Africa

Ticket to Ride Map Collection: The Heart of Afrika, je ďalšie rozšírenie pre hru Ticket to Ride alebo Ticket to Ride: Europe, prinášajúca možnosť budovať železničné cesty v... Čítať viac

Séria
Ticket to Ride
Výrobca
Days of Wonder, 2012

Ticket to Ride Map Collection: The Heart of Afrika, je ďalšie rozšírenie pre hru Ticket to Ride alebo Ticket to Ride: Europe, prinášajúca možnosť budovať železničné cesty v Afrike... Čítať viac

  • Hra
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

Naši škriatkovia odporúčajú

Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024

Viac o produkte

Ticket to Ride Map Collection: The Heart of Afrika, je ďalšie rozšírenie pre hru Ticket to Ride alebo Ticket to Ride: Europe, prinášajúca možnosť budovať železničné cesty v Afrike.
Toto rozšírenie predstavuje 45 nových kariet terénov, rozdelených do troch odlišných terénnych typov. Každý typ je priradený k odlišným farbám železničných ciest : Púšť/Savana karty pre žlté, oranžové a červené cesty ; Džungľa/Prales karty pre zelené, modré a fialové cesty; a Hory/Skaliská karty pre čierne, biele a šedé cesty. Hráči si ťahajú karty terénov tak isto ako karty vlakov v základnej hre a môžu ich použiť na zvýšenie hodnoty svojich postavených ciest.

Obsah hry: 1 hrací plán, 48 kariet ciest, 45 kariet terénov, pravidlá
Jazyk hry: jazykovo nezávislé
Jazyk pravidiel: anglický
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

„Všetko vždy funguje, keď si naplno uvedomuješ, čo chceš dosiahnuť.“