LEGO Technic 42061 Nakladač, LEGO, 2017

32,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

Viac o produkte

Využi výkon a dosah tohto úžasného Nakladača!
Vyskúšaj si kombináciu kompaktného dizajnu a úžasného výkonu s touto ultra skvelou replikou skutočného nakladača, ktorý obsahuje detailnú kabínu, odolné pneumatiky a ovládanie všetkých štyroch kolies pre absolútne úžasnú ovládateľnosť. Natiahni viacúčelové rameno, aby si zdvihol sklápaciu radlicu vysoko do vzduchu.
Tento odolný model LEGO® Technic 2 v 1 má úžasnú kombináciu červenej, sivej a čierne farby a je možné ho prestaviť na výkonné Odťahové vozidlo! Interaktívnu 3D digitálnu aplikáciu LEGO Návody na stavanie nájdeš pre oba modely na webe!
Čítať viac
Počet dielikov
00
Rozmery krabice
190×350 mm
Hmotnosť
575 g
Katalógové číslo výrobcu
42061
Vekové odporúčanie
9-16
Naše katalógové číslo
262578
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

Vydavateľstvo LEGO

Čítať viac

„Láska nie je očarením dvoch pekných alebo vášnivých ľudí, ale rozhodnutím, prácou, dielom, nie ani pekných, ani mladých ľudí, dokonca iba jedného a možno nepekného a nemladého človeka, ktorý chce byť milovaný a milovať. Ten druhý a či druhá veľmi rád sa učí, dáva sa milovať, prv či neskôr pristane, poddá sa nám, začne nám odpovedať svojím jedinečným, prekvapujúcim, nadchýnajúcim spôsobom. Verte, drahá Jarmila, človek až žasne, aká neprebudenosť, nevzdelanosť vládne práve v láske. Starí to nevedia a mladým to nemá kto povedať.“

Honeymoon - Jana Beňová, 2015
Honeymoon
Jana Beňová