Strašidelný hrad - Jela Mlčochová, Arkus, 2013

6,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Strašidelný hrad

Hádajko sa náhodou dozvie z novinového článku, že na tajomnom hrade Orlia hliadka v Strašidelných horách sa deje niečo čudné, ba možno tam dokonca aj straší, a najnovšie sa tam... Čítať viac

1. diel série
Hádajkove dobrodružstvá
Vydavateľstvo
Arkus, 2013
112 strán
2-3 hodiny čítania

Hádajko sa náhodou dozvie z novinového článku, že na tajomnom hrade Orlia hliadka v Strašidelných horách sa deje niečo čudné, ba možno tam dokonca aj straší, a najnovšie sa tam bez stopy stratil jeden novinár. Keďže Hádajko má rád dobrodružstvo... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

6,99 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 36 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Viac o knihe

Prvý príbeh zo série Hádajkove dobrodružstvá.
Vášnivý riešiteľ hlavolamov Hádajko, známy z rovnomenného obľúbeného detského časopisu, ktorý na Slovensku vychádza už 6. rok, sa po prvý raz predstavuje aj ako hrdina knihy!

Hádajko sa náhodou dozvie z novinového článku, že na tajomnom hrade Orlia hliadka v Strašidelných horách sa deje niečo čudné, ba možno tam dokonca aj straší, a najnovšie sa tam bez stopy stratil jeden novinár. Keďže Hádajko má rád dobrodružstvo, ihneď sa rozhodne odcestovať do Strašidelných hôr a na vlastné oči sa presvedčiť, ako to na hrade Orlia hliadka s tými strašidlami v skutočnosti je.
Po príchode na hrad sa stretne so svojráznym kastelánom Maxom a veľmi rýchlo zistí, že chýry neklamali. Hneď v prvú noc dokonca dostane aj úlohu - nájsť stratený vzácny meč - a vzápätí sa ocitne rovno v stredoveku, kde práve prebieha rytiersky turnaj. Kým sa stihne spamätať, pripletie sa medzi bojujúcich rytierov... a táto udalosť odštartuje množstvo napínavých a neraz i krkolomných dobrodružstiev: uteká pred strážcami hradu, poletí na metle, uvrhnú ho do hladomorne, spadne do vodopádu, uväznia ho v lodnom podpalubí, musí splniť želanie neľútostného draka Atramenta, surfuje na rytierskom štíte... a to ani zďaleka nie je všetko!

Knihu skvelo ilustroval Josef Quis.
Čítať viac
Počet strán
112
Väzba
pevná väzba
Rozmer
135×195 mm
Hmotnosť
216 g
ISBN
9788081030727
Rok vydania
2013
Naše katalógové číslo
159649
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
1. diel série
Hádajkove dobrodružstvá
Vydavateľstvo
Arkus
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Arkus

Čítať viac

„Korytnačky vám o ceste môžu povedať viac ako králiky.“