Zážitky psychoterapeutky - Eva Reichelová, EQUILIBRIA, 2012

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Zážitky psychoterapeutky

Psychoterapia má nekonečne tvorivý rozmer. Môžem len potvrdiť, už veľakrát napísané, že je umením. V našej práci často platí, že sa nemôžeme spoliehať na dopredu dané pravidlá... Čítať viac

Vydavateľstvo
EQUILIBRIA, 2012
Počet strán
170

Psychoterapia má nekonečne tvorivý rozmer. Môžem len potvrdiť, už veľakrát napísané, že je umením. V našej práci často platí, že sa nemôžeme spoliehať na dopredu dané pravidlá... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Olga Tokarczuk: Pán výrazný. Artforum, 2024

Viac o knihe

Psychoterapia má nekonečne tvorivý rozmer. Môžem len potvrdiť, už veľakrát napísané, že je umením. V našej práci často platí, že sa nemôžeme spoliehať na dopredu dané pravidlá. Musíme sa rozhodnúť, na základe všetkých vedomostí a skúseností, ktoré máme a toho, čo je v danej chvíli pre klienta to najlepšie. Niekedy je najdôležitejšie, čo nám šepkajú naše vlastné pocity, preto sa vo svojej práci stále učím spoliehať na moje prežívanie.
Neponúkam návod ako pracovať s určitým problémom alebo ako zmierniť ľudskú bolesť, chcem sa podeliť o moju skúsenosť, že základom pracovného úspechu psychológa je vytvorenie láskyplného empatického vzťahu v prostredí emočného prijatia a dôvery.
Kladiem dôraz na prežívanie môjho klienta, ale aj moje vlastné, mám odvahu hovoriť o sebe, o mojej snahe a ochote nevzdávať sa. Na stránkach knihy môžete sledovať môj vlastný zápas s tým, čo prežívam a čo si dovolím klientovi prejaviť. Odhaľujem svoje vnútro, pocity vzrušenia z dobre vykonanej práce, ale aj vlastnú neistotu a bezmocnosť, pocity frustrácie a zlosti, nehy a smútku.
Prijmite preto pozvanie do mojej pracovne, kde na pozadí pätnástich autentických ľudských stretnutí ponúkam úprimnú a hlbokú výpoveď o budovaní vzťahového priestoru, v ktorom klient a psychológ sú v rovnakej ľudskej pozícii.

Autorka
Čítať viac
Počet strán
170
Väzba
pevná väzba
Rozmer
150×210 mm
Hmotnosť
357 g
ISBN
9788081430510
Rok vydania
2012
Naše katalógové číslo
145268
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
EQUILIBRIA
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov


Eva Reichelová

Čítať viac

Vydavateľstvo EQUILIBRIA

Čítať viac

„Ako hviezda k svojej dráhe som celou dušou pripútaný k nej.“

Hamlet - William Shakespeare, 2006
Hamlet
William Shakespeare