Putovanie rýchlosťou lásky - Sonja Choquette, Gardenia, 2012

9,63 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Putovanie rýchlosťou lásky

Ako zmeniť vzory strachu na vzory lásky – o tom je táto kniha. Keď použijeme podobenstvo z cestovania lietadlom, je to praktická príručka, ako vystúpiť zo života plného obáv a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Gardenia, 2012
Počet strán
256

Ako zmeniť vzory strachu na vzory lásky – o tom je táto kniha. Keď použijeme podobenstvo z cestovania lietadlom, je to praktická príručka, ako vystúpiť zo života plného obáv a vydať sa na putovanie v smere lásky a živého prúdu... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

9,63 €

Cena v kníhkupectve: 11,90 €
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 12 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
Putovanie rýchlosťou lásky - Sonja Choquette, Gardenia, 2012
9,63 €

Viac o knihe

Putovať rýchlosťou lásky znamená byť oslobodený od strachu, ktorý ničí túto planétu a oberá nás o radostnú cestu životom.

Ako zmeniť vzory strachu na vzory lásky – o tom je táto kniha. Keď použijeme podobenstvo z cestovania lietadlom, je to praktická príručka, ako vystúpiť zo života plného obáv a vydať sa na putovanie v smere lásky a živého prúdu.


V tejto knižke sa s vami autorka podelí o to, ako môžete hneď teraz povýšiť svoju životnú cestu od navrhnutia trasy až po dosiahnutie cieľa a všetko, čo sa nachádza medzi tým. Sústredí sa na vašu batožinu a na negatívne zážitky a spomienky z minulosti a ukáže vám, ako môžete pozornejšie rozlíšiť, akú batožinu si so sebou vziať do budúcnosti. Preberie s vami spôsoby, ako dostať vaše telo a myseľ na cestu srdca, aby ste sa počas putovania cítili dobre.

Píše o tom, ako sa pripraviť na cestu, zvládať neistotu, zoznámiť sa s pilotom zodpovedným za naše napredovanie a ako sa skontaktovať s kontrolnou vežou Vesmíru, bezpečne sa navigovať cez chaos života a ostať v správnom kurze k vašim vytúženým cieľom. Venuje sa tiež tomu, ako zvládnuť nečakané turbulencie, vyrovnať sa s príležitostnými odchýlkami od trasy, vyjsť s náročnými spolucestujúcimi, poradiť si s nečakanými technickými problémami, ale aj odolať pokusom uniesť pokoj vašej mysle a počas životnej púte cestovať mierumilovnou oblohou lásky.

Kniha Putovanie rýchlosťou lásky je prvou knihou Sonii Choquette v slovenčine.
Čítať viac
Počet strán
256
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
150×225 mm
Hmotnosť
366 g
ISBN
9788085662733
Rok vydania
2012
Naše katalógové číslo
127323
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Gardenia
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Život ide ďalej. Vždy to nejako išlo ďalej. Pochodeň, ktorú v nekonečnom štafetovom behu podával bežec bežcovi, až kým nedosiahla určený cieľ.“