Bio Honduras 100% Arabika s Reishi - Honduras, Ani

15,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Bio Honduras 100% Arabika s Reishi - Honduras, Ani
Bio Honduras 100% Arabika s Reishi - Honduras, Ani

Bio Honduras 100% Arabika s Reishi

Čierna mletá káva s obsahom huby Reishi je skutočným zázrakom na podporu celkového zdravia. Pre obsah svojich zložiek je známa tým, že pôsobí preventívne voči rôznym ochoreniam.... Čítať viac

Výrobca
Ani

Čierna mletá káva s obsahom huby Reishi je skutočným zázrakom na podporu celkového zdravia. Pre obsah svojich zložiek je známa tým, že pôsobí preventívne voči rôznym ochoreniam. Môže ísť napríklad o cukrovku či cirhózu pečene. Táto zdravá káva je... Čítať viac

  • Káva/čaj

15,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Lindbergh: Dobrodružný príbeh lietajúcej myšky - Torben Kuhlmann, Slovart, 2024
Bio Honduras 100% Arabika s Reishi - Honduras, Ani
15,90 €

Viac o produkte

Čierna Reishi Mletá káva: Zdravá káva s obsahom živín na prevenciu ochorení


Čierna mletá káva s obsahom huby Reishi je skutočným zázrakom na podporu celkového zdravia. Pre obsah svojich zložiek je známa tým, že pôsobí preventívne voči rôznym ochoreniam. Môže ísť napríklad o cukrovku či cirhózu pečene. Táto zdravá káva je skutočne jedinečná a jej chuť si zamilujete už po prvom použití. Nezabúdajte na to, že ak chcete vidieť všetky blahodarne účinky, BIO čiernu mletú kávu Reishi by ste mali užívať pravidelne a dlhodobo. Je však zaručené, že účinky sa dostavia! Tak čo, vyskúšate túto nezameniteľnú kávu plnú živín aj vy?

ZloženieČierna mletá káva Arabica:
Čierna mletá káva Arabica sa oproti iným druhom káv výrazne odlišuje. Obsahuje totiž vysoko výživné látky, ktoré sú zdraviu prospešné a na rozdiel od iných druhov má aj výrazne menej kofeínu, čo je len dobré. Obsah kofeínu je doplnený o všetky potrebné a telu prospešné živiny, ktoré podporia vaše zdravie. Čierna káva je vo všeobecnosti veľmi zdravá a má jedinečnú a nezameniteľnú chuť.
Extrakt z Reishi:
Reishi (Ganoderma lucidum, leskokôrka lesklá) je huba pochádzajúca z Japonska. Už po stáročia sa využíva na terapeutické a liečebné účely, pričom vyniká najmä svojím zložením. Obsahuje totiž antioxidanty, živiny a vitamíny. Vďaka tomu dokáže podporovať celkový zdravotný stav, pričom prináša množstvo priaznivých a blahodarných účinkov na zdravie.

Dávkovanie
Jedno balenie čiernej mletej kávy s obsahom huby Reishi je v množstve 100 gramov. Keďže na prípravu jednej kávy budete potrebovať len 3 gramy, jedno balenie vám vydrží aj na viac ako 30 dávok. Denne si budete môcť dopriať 2 – 3 šálky. Záleží to od vašich preferencií. Toto odporúčané množstvo by ste však nemali presiahnuť. Príprava čiernej mletej kávy s Reishi je veľmi jednoduchá. Zaberie vám necelých 5 minút, pričom pri nej nevyviniete príliš námahy. Práve naopak. Odporúčané množstvo kávy je potrebné zaliať horúcou vodou v množstve 150 ml, teda 1,5 dcl. Následne nápoj dobre premiešajte a môžete si ho vychutnať.

Obrázok je ilustračný.
Čítať viac
Hmotnosť
100g
Celková hmotnosť
299 g
Rozmer
160×145 mm
Balenie
plechovka
Naše katalógové číslo
1099847
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčil produkt vám?

„Každý deň bol niečím zvláštny. Napríklad som robil všetko, čo ma bavilo, a prial som si, aby to nikdy neskončilo. A potom som si uvedomil, že neskôr môžem robiť niečo iné, rovnako zábavné, a že sa na to môžem rovnako tešiť.“