Marvel United: Spider-Geddon CZ - Andrea Chiarvesio, Eric M. Lang, Blackfire, 2024

40,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Marvel United: Spider-Geddon CZ
Novinka

V kooperatívnej hre Marvel United: Spider-Geddon na seba vezmú 1-4 hráči úlohy hrdinov, snažiacich sa zabrániť zákerným plánom superzloducha... Čítať viac

Vek
7+
Výrobca
Blackfire, 2024

V kooperatívnej hre Marvel United: Spider-Geddon na seba vezmú 1-4 hráči úlohy hrdinov, snažiacich sa zabrániť zákerným plánom superzloducha... Čítať viac

  • Hra
  • Čeština

40,99 €

U dodávateľa
Posielame do 11 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024
Marvel United: Spider-Geddon CZ - Andrea Chiarvesio, Eric M. Lang, Blackfire, 2024
40,99 €

Viac o produkte

V kooperatívnej hre Marvel United: Spider-Geddon na seba vezmú 1-4 hráči úlohy hrdinov, snažiacich sa zabrániť zákerným plánom superzloducha. Prípadne sa zloduchom stane jeden z hráčov a snaží sa odolať presile až štvorice hráčov v kostýmoch superhrdinov!

Hrdinstvo nie je jednoduché a okrem veľkej zodpovednosti so sebou prináša aj veľké nebezpečenstvo. Najmä ak vám idú po krku záporáci zo všetkých kútov multiverza. Nastal čas, kedy musíte opustiť vašu samotársku cestu a potrebujete spojiť sily s inými hrdinami, a vyraziť na zúfalú misiu naprieč dimenziami. Podarí sa vám uspieť, alebo bude záchrana svetov nad vaše sily?

V priebehu hry budete priebežne vytvárať dejovú linku vášho príbehu, vykladať vaše a aj záporácke karty v snahe zabrániť temným plánom a reagovať na vznikajúce situácie. Vďaka kartám budete pohybovať hrdinami, zachraňovať civilistov, porážať zločincov, zabraňovať hrozbám a používať špeciálne schopnosti. Karty však vyberajte zodpovedne, hrdinovia totiž môžu spojiť sily a fungovať ako dokonalý tým. Medzičasom sa záporák snaží unikať hrdinom a spriada svoje plány, šíri chaos, ale tiež získava spojencov a útočí na družinu hrdinov.

Na zloducha nemôžete zaútočiť priamo, ale najskôr musíte vyriešiť niekoľko dôležitých misií, aby sa váš svet nerozpadol ako domček z karát. Ak v týchto úlohách uspejete, nadišiel čas na váš drtivý útok a definitívnu porážku nepriateľa.
Obsah hry:
  • 6 figúrok hrdinov
  • 2 figúrky "anti-hrdinov"
  • 2 figúrky "zloduchov"
  • 215 kariet
  • 4 dosky "zloduchov"
  • 8 lokácií
  • 1 prehľad misií
  • 156 žetónov
  • 1 ukazovateľ "zloducha"
  • 1 pravidlá

Počet hráčov: 1-4 hráči
Dĺžka hry: 30-45 min.
Čítať viac
Katalógové číslo výrobcu
117283
Jazyk
čeština
Vekové odporúčanie
7+
Naše katalógové číslo
2506269
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

„Policajné štatistiky sú ako bikiny. Odhalia pre niekoho málo, pre niekoho veľa, ale vždy iba toľko, ako chcel sám autor.“

Mafiánska poprava? - Peter Šloser, 2019
Mafiánska poprava?
Peter Šloser