Tréning pamäti (nielen) pre seniorov - Jana Pavlíková, Terézia Pavlíková (Ilustrátor), Petit Press, 2023

2,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Tréning pamäti (nielen) pre seniorov TOP #39

Tento pracovný zošit je určený všetkým, ktorí si chcú zlepšiť alebo zachovať duševnú kondíciu. Je známe, že pravidelný pohyb a cvičenie sú pre ľudské zdravie mimoriadne... Čítať viac

1. diel série
Tréning pamäti (nielen) pre seniorov
Vydavateľstvo
Petit Press, 2023
Počet strán
36

Tento pracovný zošit je určený všetkým, ktorí si chcú zlepšiť alebo zachovať duševnú kondíciu. Je známe, že pravidelný pohyb a cvičenie sú pre ľudské zdravie mimoriadne dôležité. Nezabúdajme však na to, že... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

2,50 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Tento pracovný zošit je určený všetkým, ktorí si chcú zlepšiť alebo zachovať duševnú kondíciu. Je známe, že pravidelný pohyb a cvičenie sú pre ľudské zdravie mimoriadne dôležité. Nezabúdajme však na to, že aj náš mozog potrebuje pravidelný tréning!
Špeciálne zamerané úlohy podporia udržanie a rozvoj kognitívnych funkcií ako pamäť, logické myslenie, koncentrácia pozornosti, porozumenie reči, aktívna slovná zásoba či vyjadrovanie sa.
Mozgový jogging v neskoršom veku je výborný spôsob, ako udržať svoj mozog činorodý, bystrý a rýchly pri riešení problémov, plánovaní, organizovaní či vyhodnocovaní rôznych životných situácií. Prispieva k tomu, aby ste boli aktívni a samostatní aj vo vyššom veku.

Pestrá zmes pracovných úloh, zábavných rébusov, obrázkových hádaniek, matematických úloh a hlavolamov nielen vzpružia vašu myseľ, ale prispievajú aj k dobrej nálade a zmysluplnému využitiu voľného času.

O autorkách Tréningu pamäti (nielen) pre seniorov:
Tréning pamäti (nielen) pre seniorov autorsky pripravila psychologička Jana Pavlíková.
Ako psychológ sa venuje témam duševného zdravia, osobnostným a vzťahovým problémom, otázkam profesijnej orientácie, poskytuje individuálnu a skupinovú psychologickú starostlivosť. Je autorkou básničiek a hádaniek v Čítanke pre 1. ročník ZŠ, autorkou veršovaných kníh pre deti, autorkou a ilustrátorkou logopedických básničiek poviedok a hier v logopedickom pracovnom zošite Hry s rečou. Je spoluautorkou edukačných pracovných zošitov zo série Hravá škôlka vytvorenej v súlade so Štátnym vzdelávacím programom pre predprimárne vzdelávanie, spoluautorkou tematicky zameraných pracovných zošitov pre deti predškolského veku a žiakov prvého stupňa zameraných na rozvoj kognitívnych funkcií a čítanie s porozumením. Autorsky sa podieľa na tvorbe detských časopisov.

Tréning pamäti (nielen) pre seniorov ilustrovala a graficky spracovala Terézia Pavlíková.
Venuje sa štúdiu digitálneho marketingu na Univerzite Komenského v Bratislave. Má viacročné skúsenosti s grafickou tvorbou a ilustrovaním edukačných pracovných zošitov určených pre deti predprimárneho vzdelávania, žiakov prvého a druhého stupňa ZŠ zameraných na rozvoj kognitívnych funkcií a čítanie s porozumením.
V zahraničí sa dlhodobo venovala seniorom po cievnych príhodách a seniorom v rôznych štádiách Alzheimerovej choroby. Pracovala na udržiavaní a zlepšovaní ich kognitívnych funkcií pomocou každodenných tréningových cvičení.
Čítať viac
Počet strán
36
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
184×263 mm
Hmotnosť
48 g
ISBN
9788055909509
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2273963
Ilustrácie
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
1. diel série
Tréning pamäti (nielen) pre seniorov
Vydavateľstvo
Petit Press
Pre koho
pre seniorov, pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,8 / 5

5 hodnotení

1
2
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Kami
Neoverený nákup
pred týždňom
Tréning pamäte
Tréning pamäte som kúpila pre starkých a babku. Kým sme sa však ku nim dostali, prešla som si všetky cvičenia a sú skvelé. Odporúčala som ich teda i starkým a odporúčam i Vám. Výborné aktivity a úlohy na trénovanie pamäte pre všetkých Čítať viac

Vydavateľstvo Petit Press

Čítať viac

„V živote nejde o to ako prežiť búrku, ale ako tancovať v daždi.“

Rychle a nespoutaně - Kristy Bromberg, 2016
Rychle a nespoutaně
Kristy Bromberg