Súdny spor - sprievodca civilným sporom, Ondrej Halama, 2024

12,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Súdny spor - sprievodca civilným sporom, Ondrej Halama, 2024
Súdny spor - sprievodca civilným sporom, Ondrej Halama, 2024

Súdny spor - sprievodca civilným sporom

    Kedy sa oplatí podať žalobu? Čo má žaloba obsahovať? Ako sa v súdnom spore možno brániť? Táto jedinečná publikácia poslúži každému, bez ohľadu na to, na ktorej strane civilného... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Ondrej Halama, 2024
    Počet strán
    80

    Kedy sa oplatí podať žalobu? Čo má žaloba obsahovať? Ako sa v súdnom spore možno brániť? Táto jedinečná publikácia poslúži každému, bez ohľadu na to, na ktorej strane civilného sporu stojí. Úlohou príručky je najmä ušetriť čas čitateľa. Poskytuje.... Čítať viac

    • Brožovaná väzba
    • Slovenčina
    12,90 €

    12,49 €

    -3 %
    U dodávateľa
    Posielame do 16 – 21 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Cilla Börjlind, Rolf Börjlind: Oko noci. Ikar, 2024
    Súdny spor - sprievodca civilným sporom, Ondrej Halama, 2024
    12,49 €

    Viac o knihe

    Kedy sa oplatí podať žalobu? Čo má žaloba obsahovať? Ako sa v súdnom spore možno brániť? Táto jedinečná publikácia poslúži každému, bez ohľadu na to, na ktorej strane civilného sporu stojí.

    Úlohou príručky je najmä ušetriť čas čitateľa. Poskytuje stručný a vecný pohľad do pravidiel civilného sporového konania. Zahŕňa tipy z praxe, vzory žalôb, ukážky rozhodnutí a tie najdôležitejšie časti dôvodovej správy k Civilnému sporovému poriadku.

    Príručka je usporiadaná formou otázok a obsahuje aj register pojmov, preto je možné ľahko a rýchlo vyhľadať časť knihy, ktorú v danej situácii potrebujete.

    Ondrej Halama, autor príručky, je právnik špecializujúci sa na pozemkové a stavebné právo. S jeho príspevkami sa môžete stretnúť na jeho blogu, v dennej tlači, či v televízii. Je autorom nasledujúcich publikácii: Katastrálny zákon – komentár (2014, 2021), Pozemky, Stavby, Byty (2019), Základy práva pre každého (2020), Pozemkové právo (2022), Stavebný zákon – komentár (2023).
    Čítať viac

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Postupne som však zisťovala, že život nie je príbeh, ktorý o sebe rozpoviete vy, ale príbeh, ktorý o vás porozpráva niekto iný.“