LEGO® Marvel 10792 Vozidlo s vrtákom, LEGO, 2024

8,57 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO® Marvel 10792 Vozidlo s vrtákom

    Doprajte fanúšikom Spideyho hračkárske LEGO® 4+ Vozidlo s vrtákom (10792) so superhrdinami... Čítať viac

    Výrobca
    LEGO, 2024

    Doprajte fanúšikom Spideyho hračkárske LEGO® 4+ Vozidlo s vrtákom (10792) so superhrdinami... Čítať viac

    • Lego

    8,57 €

    U dodávateľa
    Posielame do 15 – 20 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024

    Viac o produkte

    Doprajte fanúšikom Spideyho hračkárske LEGO® 4+ Vozidlo s vrtákom (10792) so superhrdinami. Táto všestranná a pestrofarebná stavebnica bola so známymi postavičkami a zábavnými funkciami špeciálne navrhnutá tak, aby pomohla deťom od 4 rokov budovaťsvoju sebadôveru, zlepšovala ich zručnosti pri riešení problémov a inšpirovala ich k nekonečnej nápaditej hre.

    Táto zostaviteľná hračka podľa filmu od štúdia Disney+ Spidey a jeho fantastickí priatelia obsahuje auto Spider-Mana s rotujúcou prednou ča sťou, minifigúrku Milesa „Spin“ Moralesa a minifigúrku Electra. Model sa dodáva so štartovacou kockou vo forme podvozku, ktorá pomôže deťom pustiť sa rovno do stavania. V balení nájdete aj intuitívny návod na stavanie vo forme farebnej ilustrovanej príručky s príbehom.

    Stavebnice 4+ boli navrhnuté špeciálne pre začínajúcich staviteľov a sú plné pútavých detailov, ktoré deťom zabezpečia skvelý zážitok zo stavania a hrania. Každé balenie obsahuje kocky na rýchle postavenie a postavičky, aby sa hra mohla rýchlo začať. Stavebnice 4+ sú ideálnym spôsobom, ako si dospelí môžu užiť zábavu pri stavaní spolu s deťmi.

    Počet dielikov: 58
    Vek: 4+
    Čítať viac
    Naše katalógové číslo
    2439355
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Vo formičke. To je ten typ splynutia, keď si pritúlite druhú bytosť chrbtom k svojmu telu. Schúlite ju tak do seba, uzavriete v objatí niekde tam, kde sa telá dotýkajú celým povrchom. Ako vlhký piesok, ktorý deti naberajú do formičiek a vzápčtí vyklápajú vytvarovaný.“

    Honeymoon - Jana Beňová, 2015
    Honeymoon
    Jana Beňová