Mini Rogue CZ, Albi, 2024

20,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Mini Rogue CZ
Novinka

    Mini Rogue je hrou pre jedného alebo dvoch hráčov inšpirovaná videohrami na hrdinov typu “roguelike” či starou školou žánru “dungeon crawler”, v ktorej sa ponoríte do hlbín vami... Čítať viac

    Vek
    14+
    Výrobca
    Albi, 2024

    Mini Rogue je hrou pre jedného alebo dvoch hráčov inšpirovaná videohrami na hrdinov typu “roguelike” či starou školou žánru “dungeon crawler”, v ktorej sa ponoríte do hlbín vami preskúmavanej kobky... Čítať viac

    • Hra
    • Čeština

    20,99 €

    Na sklade 2 ks
    Posielame ihneď

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024

    Viac o produkte

    Mini Rogue je hrou pre jedného alebo dvoch hráčov inšpirovaná videohrami na hrdinov typu “roguelike” či starou školou žánru “dungeon crawler”, v ktorej sa ponoríte do hlbín vami preskúmavanej kobky.

    Podoba každého z jeho poschodí je náhodne určená, každé stretnutie má iný scenár a smrť je samozrejme permanentná. Vyberte si z radu postáv s odlišnými schopnosťami. Pri prekonávaní čoraz ťažších situácií uplatňujte svoj dôvtip a spoliehajte sa aj na trochu šťastia.

    Rozohrajte kampaňový variant a odhaľte tajomstvo v pozadí Ogovej krvi alebo využite pravidlá pre kooperatívnu hru a zahrajte sa s jedným zo svojich kamarátov.

    Hra Mini Roque obsahuje: 1 zošit pravidiel, 2 figúrky postáv, 1 prehľadová karta, 3 obojstranné dosky, 4 žetóny postáv, 12 špeciálnych kociek, 18 drevených kociek, 32 kariet.
    Počet hráčov: 1-2
    Dĺžka hry: 30+

    Čo je Albi+?
    Albi+ je edícia spoločenských hier, v rámci ktorej prinášame na slovenský trh v obmedzenom náklade výber titulov, ktoré sú zaujímavé, ale z najrôznejších dôvodov by mohli byť prehliadané.

    Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
    Povoliť cookies a zobraziť
    Čítať viac
    Rozmery krabice
    185×190 mm
    Hmotnosť
    290 g
    Katalógové číslo výrobcu
    86979
    Jazyk
    čeština
    Edícia
    Albi+
    Vekové odporúčanie
    14+
    Naše katalógové číslo
    2438543
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo Albi

    Čítať viac

    „Túžil som ju nežne zaobaliť hebkým tichom ako do deky.“