Praktická ajurvéda - Kolektív, Príroda, 2024

21,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Praktická ajurvéda
Novinka

Šivánandovo jogové védántske centrum

  • Autorský kolektív

Hľadáte novú energiu, úľavu od stresu a lepší spánok? Začnite svoju cestu za zdravým a spokojným životom s touto knihou. Praktická ajurvéda bude vaším sprievodcom k zdravému... Čítať viac

Vydavateľstvo
Príroda, 2024
Počet strán
224

Hľadáte novú energiu, úľavu od stresu a lepší spánok? Začnite svoju cestu za zdravým a spokojným životom s touto knihou. Praktická ajurvéda bude vaším sprievodcom k zdravému životnému štýlu... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
24,90 €

21,49 €

-14 %
platí do 7. 5. 2024
Predobjednávka,
vychádza pozajtra

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Spoznajte samých seba a získajte životnú rovnováhu

Hľadáte novú energiu, úľavu od stresu a lepší spánok? Začnite svoju cestu za zdravým a spokojným životom s touto knihou.
Praktická ajurvéda bude vaším sprievodcom k zdravému životnému štýlu. Naučí vás rozumieť svojmu telu a ukáže, ako sa krok za krokom dopracovať k pokoju, harmónii a životnej rovnováhe.
Zistite, ktoré potraviny a recepty sú pre vás tie pravé, objavte prírodné liečebné prostriedky a spoznajte mocné pôsobenie jogy, meditácie a masáže na harmonizáciu tela a mysle.
Ajurvéda a joga sú príbuzné disciplíny a vychádzajú z jednej z najvýznamnejších svetových duchovných a liečiteľských tradícií. Spájajú množstvo informácií o zdravom spôsobe života a liečení chorôb. Aj vďaka tomu ajurvéda prerástla hranice Indie a teší sa čoraz väčšej obľube aj v modernom západnom svete.
Knihu napísali poprední učitelia z celosvetovo známeho Šivanándovho jogového védantského centra, čo ju povyšuje na skutočný unikát.
Čítať viac
Originálny názov
Practical ayurveda
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
ISBN
9788055193694
Predbežný dátum vydania
pozajtra
Naše katalógové číslo
2437125
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Príroda
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Príroda

Čítať viac

„Upiecť jablkový koláč nie je ťažké, ak má človek jablká, napísala Nina v jednej zo svojich básní, no najťažšie je vymyslieť to jablko. “

Inventúra - Erlend Loe, 2013
Inventúra
Erlend Loe