Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

24,85 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Novinka
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024
Novinka
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Spalující bůh
Novinka

Fang Žu-nin zachránila svou vlast před cizí invazí a v brutální občanské válce se postavila zlé císařovně Su Ta-ťi. Její spojenci ji pak zradili a ponechali napospas smrti v... Čítať viac

3. diel série
Maková válka
Vydavateľstvo
Host, 2024
648 strán
9 hodín čítania

Fang Žu-nin zachránila svou vlast před cizí invazí a v brutální občanské válce se postavila zlé císařovně Su Ta-ťi. Její spojenci ji pak zradili a ponechali napospas smrti v rukou Hespeřanů... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

24,85 €

Predobjednávka,
vychádza 15. 5. 2024
Ďalšie knižné vydania (2)
The Burning God - R.F. Kuang, HarperCollins, 2021
Brožovaná väzba
Angličtina, 2021
Na sklade > 5 ks

13,95 €


The Burning God - R.F. Kuang, HarperCollins, 2020
Brožovaná väzba
Angličtina, 2020
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Vyvrcholení cenami ověnčené epické fantasy Maková válka

Fang Žu-nin zachránila svou vlast před cizí invazí a v brutální občanské válce se postavila zlé císařovně Su Ta-ťi. Její spojenci ji pak zradili a ponechali napospas smrti v rukou Hespeřanů.

Rin však navzdory utrpěným ztrátám nezlomila hůl nad těmi, pro které už toho tolik obětovala — obyvateli jižních provincií a hlavně své domovské vísky Tikaň. Při návratu ke svým kořenům naráží na nelehké překážky a nečekané příležitosti. Její noví spojenci v jižní koalici jsou lstiví a nedůvěryhodní, ale Rin brzy pochopí, že skutečnou mocí v Nikanu disponují miliony prostých lidí prahnoucích po pomstě a ti ji uctívají jako bohyni spásy.

Rin, podporovaná masami a svým jižním vojskem, použije všechny zbraně, aby porazila Dračí republiku, hesperské kolonisty i všechny, kdo ohrožují šamanské umění a jeho provozovatele. Její moc a vliv sílí, dokáže však odolat opojnému hlasu Fénixe, který ji nabádá, ať spálí celý svět na prach?
Čítať viac
Originálny názov
The Burning God
Počet strán
648
Väzba
pevná väzba
Rozmer
135×205 mm
ISBN
9788027520541
Predbežný dátum vydania
15. 5. 2024
Naše katalógové číslo
2385515
Štýl
mysteriózny, dobrodružný, historický, napínavý
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
3. diel série
Maková válka
Vydavateľstvo
Host
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

8 hodnotení

6
1
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

16.3.2023
The Burning God
Vyvrcholenie trilógie je značne uspokojivé. Sám som z toho prekvapený. Fantasy to stále je, hoci už v Dragon Republic to ustúpilo militantnému praktizovaniu Sun - c´iho Umenia vojny. To samozrejme nie je zlé. Kuang totiž veľmi presne a systematicky ukazuje rozklad spoločnosti, hodnôt a krajiny. Ak je v tejto dobe knižka, ktorá tak presne popisuje hrôzy a bezútešnosť vojny, tak je to táto. Trilógia to nie je zlá a jej zakončenie je logickým vyústením. Je to hrozivé, miestami epické a hlavne inteligentné. Tieto veci sa tomu uprieť nedajú. Kuang je talent a som veľmi zvedavý na jej ďalšie diela. Aj napriek mojej jedinej výtke - a tou sú pre mňa niekedy zbytočne dlhé opisy - má v knihe všetko svoje miesto. Po prečítaní si pamätám fragmenty scén a dialógov, takže autorka robí niečo dobre. Určite to stojí za prečítanie. Hodnotenie jednotlivých častí trilógie - Poppy war má u mňa 90%, Dragon Republic 60% a Burning God 80%. Čítať viac

Recenzie, kritiky

Kuangová v závěru své komplexní trilogie Maková válka odhaluje zničující cenu a nesmírné oběti, které válka vyžaduje od všech zúčastněných.
Booklist

Spalující bůh je vynikající kniha a celá trilogie patří k mistrovským dílům. Jsem si jistý, že za několik desetiletí bude trilogie Maková válka R. F. Kuangové jednou z nejvlivnějších fantasy sérií moderní doby.
Grimdark Magazine

Vydavateľstvo Host

Čítať viac

„„Anna, tuším táraš hlúposti.” „Pravdaže, chlapček môj. Nevieš, že iba veľmi blázniví ľudia hovoria vždy rozumne?”“

Anna v Avonlea - Lucy Maud Montgomery, 2019
Anna v Avonlea
Lucy Maud Montgomery