Studio D A2. Unterrichtsvorbereitung - Christel Bettermann, Cornelsen Verlag

15,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Studio D A2. Unterrichtsvorbereitung - Christel Bettermann, Cornelsen Verlag
Studio D A2. Unterrichtsvorbereitung - Christel Bettermann, Cornelsen Verlag

Studio D A2. Unterrichtsvorbereitung

print + Demo CD (príprava na hodiny, kopírovateľníé matierály a testy)

Unterrichtsvorbereitung (print) mit Demo-CD-ROM – príručka pre učiteľa pomáha pri príprave na vyučovacie hodiny. Obsahuje námety na postup výučby, kopírovateľné materiálny na... Čítať viac

Vydavateľstvo
Cornelsen Verlag
Počet strán
0

Unterrichtsvorbereitung (print) mit Demo-CD-ROM – príručka pre učiteľa pomáha pri príprave na vyučovacie hodiny. Obsahuje námety na postup výučby, kopírovateľné materiálny na doplnkové aktivity a ku každej lekcie krátky test... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Nemčina

15,20 €

U dodávateľa 4 ks
Posielame do 14 – 19 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Divadlo na Tomovom jazere - Ann Patchett, Tatran, 2024
Studio D A2. Unterrichtsvorbereitung - Christel Bettermann, Cornelsen Verlag
15,20 €

Viac o knihe

Unterrichtsvorbereitung (print) mit Demo-CD-ROM – príručka pre učiteľa pomáha pri príprave na vyučovacie hodiny. Obsahuje námety na postup výučby, kopírovateľné materiálny na doplnkové aktivity a ku každej lekcie krátky test na preverenie slovnej zásoby, gramatiky a celkových jazykových zručností. Zároveň ponúka aj prehľad didaktických komentárov a navrhuje riešenia úloh. Vysvetľuje gramatiku, uvádza príklady ako aj ďalšie pre učiteľov cenné informácie. Na konci brožúry sa nachádzajú testy, pričom za posledným testom levelu sú uvedené aj správne odpovede. Cvičenia na oživenie hodín, zábavným, nenásilným spôsob precvičujú jazykové zručnosti žiakov z nemčiny.
Kurz studio d ponúka transparentnú realizáciú výchovno-vzdelávacích cieľov. Obsahuje množstvo úloh a cvičení na upevnenie vedomostí, automatizáciu viet a plynulú reč. Hlavný dôraz je kladený na správnu výslovnosť a precíznosť od samého začiatku. Celý kurz je sprevádzaný doplňujúcimi materiálmi na precvičovanie, videami, posluchmi a ďalšími mediálnymi doplnkami. Kurz obsahuje aj intenzívnu interaktívnu podporu, ktorá je využiteľná ako pri vyučovaní skupiny, tak pri samostatnom štúdiu. Testhefte – brožúra testov pripravuje študentov na skúšky - Zertifikat Deutsch, ktoré sú oficiálne akceptované v nemecky hovoriacich krajinách.
Čítať viac
Väzba
brožovaná väzba
ISBN
9783464207338
Naše katalógové číslo
2366937
Jazyk
nemčina
Vydavateľstvo
Cornelsen Verlag
Pre koho
pre žiakov
Jazyková úroveň
A2 - pre mierne pokročilých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„V prírode je vlastne niečo neobvyklé iba inou formou prejavu obvyklého“

Kulový blesk - Liou Cch´-Sin, 2019
Kulový blesk
Liou Cch´-Sin