Pohrebná služba - Ervín Hodulík, Marenčin PT, 2024

16,11 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Pohrebná služba - Ervín Hodulík, Marenčin PT, 2024
Pohrebná služba - Ervín Hodulík, Marenčin PT, 2024

Pohrebná služba

Mafiánsky krimi triler

Nevýraznému účtovníkovi, tridsiatnikovi Ludwigovi, odhalí starý otec rodinnú históriu a židovský pôvod. Jeho prastarý otec s priateľom založili pred vojnou pohrebníctvo,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Marenčin PT, 2024
304 strán
4-5 hodín čítania

Nevýraznému účtovníkovi, tridsiatnikovi Ludwigovi, odhalí starý otec rodinnú históriu a židovský pôvod. Jeho prastarý otec s priateľom založili pred vojnou pohrebníctvo, vlastnili budovu a pozemky. Tie sa teraz vrátili do rúk potomkom... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
16,90 €

16,11 €

-5 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 6 – 7 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Nevýraznému účtovníkovi, tridsiatnikovi Ludwigovi, odhalí starý otec rodinnú históriu a židovský pôvod. Jeho prastarý otec s priateľom založili pred vojnou pohrebníctvo, vlastnili budovu a pozemky. Tie sa teraz vrátili do rúk potomkom. Keď Ludwiga po zinscenovanom spore vyhodia zo zamestnania, prijme ponuku starého otca a stáva sa spoločníkom novozaloženého pohrebníctva. Udalosti naberajú rýchly spád. Počas rozbiehania firmy a rekonštrukcie priestorov prichádza ku konfliktom. Korupcia, hádky a vydieranie vyústia do vraždy. Pribudnú ďalšie obete a podozrenia vedú do najvyšších poschodí politiky...
Čítať viac
Počet strán
304
Väzba
pevná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
505 g
ISBN
9788056912072
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2360303
Štýl
napínavý
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Marenčin PT
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

4 hodnotenia

4
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

pred štyrmi dňami
Táto kniha vás vtiahne do deja už od prvej kapitoly. Zaujímavým spôsobom sa tu prepletá zachytenie podoby súčasnej Bratislavy, politickej a spoločenskej situácie Slovenska s akčným, humorným a miestami aj mierne edukačným faktorom (časti o Židoch, niečo z minulosti Slovenska a podobne).
Nie je to prvoplánový triler, kde sa od začiatku nastoľuje kriminálna zápletka tá prichádza postupne, a je prirodzeným vyústením deja. Prvá vražda vedie k ďalším a nevýrazný účtovník Ludwig sa ocitá vo víre kriminálnych udalostí.
Ludwig, Nathan, Pišta, Gustáv, Ernest hlavné postavy deja tvoria osobitú skupinku ľudí, každý z nich má špecifický charakter a autor ich pekne vykresľuje už len napríklad osobitým používaním reči typickým pre daného hrdinu.
Dej knihy je premyslený do detailov, kapitoly nemali žiadne hluché miesta. A humor - nebýva zvykom, že sa pri trileri nasmejete, tuto je vtipných sitácií hneď niekoľko, nepôsobia vtieravo, humor sa tu dopĺňa s akciou a skvele pasuje do deja. Skutočne dobrá kniha!
Čítať viac
Ružena Stribrnska
Neoverený nákup
pred štyrmi dňami
Výborná kniha
Kniha sa mi páčila ,mala zaujímavý akčný a vtipný dej. Autor v pribehu použil aj aktuálnu politickú scénu Slovenska. Kniha sa dobre čítala, teším sa na ďalšiu od tohto autora.0 Čítať viac
13.4.2024
naozaj fajn čítanie
Hlavný hrdina knihy je Ludwig, nevýrazný účtovník, ktorého trochu smoliarsku povahu si akosi obľúbite už od prvých stránok. Ludwig sa stáva spoločníkom pohrebníctva, spoznáva zaujímavých ľudí, utvára priateľstvá, a nakoniec sa ocitá v napätom boji.

Kniha sa čítala ľahko, situácie, ktoré sa hlavnému hrdinovi stávajú, sú často veľmi vtipné. Je fajn si občas prečítať slovenskú knihu, kde sú vám spoločenské reálie napr. v nemocnici, na úrade, alebo samotný opis politiky, dôverne známe.
Charaktery postáv sú vykreslené bravúrne, každá je veľmi osobitá. Ich vzájomné interakcie prispievajú k pestrému deju.

Z knihy na základe obálky možno čakáte iba akciu, ale v skutočnosti dostanete oveľa viac - humor, napätie, opis slovenskej spoločnosti a celkovo príjemný čitateľský zážitok.
Čítať viac

Vydavateľstvo Marenčin PT

Čítať viac

„Ukradomky som sa naňho pozrela. Takto to funguje? Zaľúbite sa, už nemáte z ničoho strach a život je jedna veľká príležitosť?“