Praktická príručka efektívneho verejného obstarávateľa - Adam Nociar, Eurokódex, 2023

36,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Praktická príručka efektívneho verejného obstarávateľa - Adam Nociar, Eurokódex, 2023
Praktická príručka efektívneho verejného obstarávateľa - Adam Nociar, Eurokódex, 2023

Praktická príručka efektívneho verejného obstarávateľa

Praktická príručka efektívneho verejného obstarávateľa je určená pre široký okruh čitateľov, ktorými nemusia byť výhradne iba verejní obstarávatelia, ale aj predstavitelia... Čítať viac

Vydavateľstvo
Eurokódex, 2023
Počet strán
180

Praktická príručka efektívneho verejného obstarávateľa je určená pre široký okruh čitateľov, ktorými nemusia byť výhradne iba verejní obstarávatelia, ale aj predstavitelia akýchkoľvek iných subjektov, ktoré v najrôznejšej miere prichádzajú do kontaktu... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

36,99 €

Cena v kníhkupectve: 38,50 €
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024
Praktická príručka efektívneho verejného obstarávateľa - Adam Nociar, Eurokódex, 2023
36,99 €

Viac o knihe

Praktická príručka efektívneho verejného obstarávateľa je určená pre široký okruh čitateľov, ktorými nemusia byť výhradne iba verejní obstarávatelia, ale aj predstavitelia akýchkoľvek iných subjektov, ktoré v najrôznejšej miere prichádzajú do kontaktu s verejným obstarávaním.

Publikácia predstavuje problematiku verejného obstarávania z pohľadu verejných obstarávateľov, pričom na jednej strane poskytuje práve samotným verejným obstarávateľom istý návod a praktické rady, ako správne verejné obstarávanie organizovať a realizovať, a zároveň vytvára prehľadne spracovanú množinu vzácnych informácií o verejnom obstarávaní vnímaných práve z pohľadu verejných obstarávateľov, majúcu potenciál výrazne rozšíriť obzory iných subjektov (napr. hospodárskych subjektov) a zvýšiť ich efektivitu v rámci tejto náročnej a významnej problematiky. Táto publikácia je koncipovaná spôsobom, ktorý reflektuje na bezpodmienečný zámer nastavenia optimálnej miery vyváženosti medzi praktickými potrebami verejných obstarávateľov spočívajúcimi v neustálej snahe o zabezpečovanie dodania tovaru, poskytovania služieb a uskutočňovania stavebných prác v dostatočnej kvalite a za primeranú cenu, a medzi dodržiavaním príslušných vnútroštátnych legislatívnych rámcov, ako aj rámcov vytvorených Európskou úniou. V uvedených intenciách sa príručka nezameriava iba na rýdzu legislatívu v oblasti verejného obstarávania, a teda najmä na zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, ale predstavuje celú predmetnú problematiku v širšom legislatívnom kontexte, ako aj v kontexte viacerých relevantných dokumentov medzinárodných inštitúcií a organizácií, ktoré nie sú vo všetkých prípadoch právne záväzné, avšak poskytujú zaujímavé a konštruktívne odpovede na mnohé praktické otázky, aké si verejní obstarávatelia často v rámci svojej každodennej činnosti kladú.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Co se stane nyní a za chvíli není důležité - dokud je den po zítřku stejný jako den před včerejškem.“

Na západ od ráje - Harry Harrison, 2019
Na západ od ráje
Harry Harrison