Synodálna obnova Cirkvi - Piero Coda, Nové mesto, 2023

6,67 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Synodálna obnova Cirkvi - Piero Coda, Nové mesto, 2023
Synodálna obnova Cirkvi - Piero Coda, Nové mesto, 2023

Synodálna obnova Cirkvi

Cítenie v Duchu, komunitné rozlišovanie, nové myslenie

Táto útla brožúra prináša text prednášky, ktorý Piero Coda pripravil, no počas konferencie ju nepredniesol a držal sa jej len sčasti. Preto spolu s videozáznamom sú cennými... Čítať viac

Vydavateľstvo
Nové mesto, 2023
Počet strán
27

Táto útla brožúra prináša text prednášky, ktorý Piero Coda pripravil, no počas konferencie ju nepredniesol a držal sa jej len sčasti. Preto spolu s videozáznamom sú cennými materiálmi a príspevkami pre lepšie pochopenie synodálneho procesu... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
7,00 €

6,67 €

-5 %
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Združenie rodičov a priateľov LGBT+ ľudí: Niečo ti chcem povedať, 2024

Viac o knihe

V októbri 2022 Vydavateľstvo Nové mesto spolu s Rímskokatolíckou cyrilometodskou bohosloveckou fakultou Univerzity Komenského a Slovenskou spoločnosťou pre katolícku teológiu zorganizovalo medzinárodnú konferenciu s názvom Synodálna obnova života a misie Cirkvi: myslenie, spiritualita, rozlišovanie. Cieľom tejto konferencie bolo prispieť k synodálnemu procesu na Slovensku a to zameraním sa na pochopenie samotnej synodality a jej aplikácii v rôznych oblastiach. Jej hlavným hosťom a rečníkom bol prof. Mons. Piero Coda, generálny sekretár Medzinárodnej teologickej komisie.

Táto útla brožúra prináša text prednášky, ktorý Piero Coda pripravil, no počas konferencie ju nepredniesol a držal sa jej len sčasti. Preto spolu s videozáznamom sú cennými materiálmi a príspevkami pre lepšie pochopenie synodálneho procesu.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Nové mesto

Čítať viac

„Tak prečo máme ustavične ambíciu milovať? Pretože láska je bod, kde sa stretáva pravda s mágiou.“

Roviny života - Julian Barnes, 2015
Roviny života
Julian Barnes