Recept na víťazstvo
E-kniha

Prečo je Formula 1 dokonalým príkladom líderstva, motivácie a strategického myslenia? Čo nás môže naučiť? Ako dokážu mechanici v boxoch vymeniť štyri kolesá za necelé dve... Čítať viac

Vydavateľstvo
mamaš
238 strán
3-4 hodiny čítania

Prečo je Formula 1 dokonalým príkladom líderstva, motivácie a strategického myslenia? Čo nás môže naučiť? Ako dokážu mechanici v boxoch vymeniť štyri kolesá za necelé dve sekundy? V čom podľa Rona Dennisa ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

11,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Recept na víťazstvo - David Coulthard, mamaš
E-kniha
11,90 €

Viac o e-knihe

"Prečo je Formula 1 dokonalým príkladom líderstva, motivácie a strategického myslenia? Čo nás môže naučiť? Ako dokážu mechanici v boxoch vymeniť štyri kolesá za necelé dve sekundy? V čom podľa Rona Dennisa spočíva tajomstvo dobrého časového manažmentu a ako to môže pomôcť televíznym producentom? V knihe Recept na víťazstvo jazdec, komentátor a podnikateľ David Coulthard otvára dvere do sveta F1 a jednoducho, zábavne a pútavo odhaľuje, ako sa mu podarilo ovládnuť nesmierne rozmanitý svet kráľovnej motošportu.

Len málokto sa z vrcholového športovca vypracoval na takého úspešného a všestranného podnikateľa ako David Coulthard. Vo svojej knihe hovorí o osobných skúsenostiach a spolupráci s velikánmi ako Michael Schumacher, sir Frank Williams, Christian Horner či Sebastian Vettel, a ponúka tak fascinujúci pohľad do zákulisia Formuly 1 aj výnimočného sprievodcu nielen športovým biznisom.
Čítať viac
Originálny názov
The Winning Formula
Počet strán
238
Naše katalógové číslo
2296137
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
mamaš
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov


„Never hviezdam, že nám svietia, never slnku jeho smer, never pravde, čo lož splieta, iba mojej láske ver!“

Hamlet - William Shakespeare, 2006
Hamlet
William Shakespeare