Spomienky anjela strážneho - Guillaume Chardon, Zachej, 2023

10,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Spomienky anjela strážneho - Guillaume Chardon, Zachej, 2023
Spomienky anjela strážneho - Guillaume Chardon, Zachej, 2023

Spomienky anjela strážneho

Spomienky anjela strážneho sú pútavým rozprávaním anjela, ktorý hovorí o svojom poslaní od chvíle, keď mu bola zverená duša, až do momentu, keď zaujala svoje miesto po jeho boku... Čítať viac

Vek
15+
Vydavateľstvo
Zachej, 2023
192 strán
3-4 hodiny čítania

Spomienky anjela strážneho sú pútavým rozprávaním anjela, ktorý hovorí o svojom poslaní od chvíle, keď mu bola zverená duša, až do momentu, keď zaujala svoje miesto po jeho boku vo večnej sláve. Kniha nás vtiahne... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

10,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Maja Lunde: Vládkyňa vetra. Tatran, 2024
Spomienky anjela strážneho - Guillaume Chardon, Zachej, 2023
10,90 €

Viac o knihe

Spomienky anjela strážneho sú pútavým rozprávaním anjela, ktorý hovorí o svojom poslaní od chvíle, keď mu bola zverená duša, až do momentu, keď zaujala svoje miesto po jeho boku vo večnej sláve. Kniha nás vtiahne do deja od prvej chvíle. Zoznámime sa s konaním duše v minulosti, prežijeme s ňou prítomnosť a dozvieme sa aj to, ako dopadne v budúcnosti. Budeme žasnúť nad ustavičnou anjelskou pomocou v rôznych situáciách a jeho dojemná starostlivosť v nás vyvolá bázeň.

Náležitú pečať pravého učenia tejto knihe dodáva prepojenie s katolíckou náukou o anjeloch. Vychádza zo Svätého písma, diel najväčších svätcov a učencov i cirkevných otcov. V jednotlivých úvahách objavíme všetko, čo sa týka služby a poslania anjela strážneho pri duši, ktorú má po celý jej pozemský život viesť a ochraňovať. Slová knihy sa nám zapíšu hlboko do srdca a privedú nás k tomu, aby sme sa nielen dôslednejšie starali o svoju spásu, ale i častejšie prosili o pomoc tohto stáleho pomocníka, ktorý je ustavične po našom boku.
Čítať viac
Počet strán
192
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
220 g
ISBN
9788082116086
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
15+
Naše katalógové číslo
2232179
Štýl
duchovný
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Francúzsko
Vydavateľstvo
Zachej
Pre koho
pre kresťanov, pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Korytnačky vám o ceste môžu povedať viac ako králiky.“