Kulinársky trojlístok: Zdravé, lacné, rýchle - Fitlavia a kolektív autorov, Fitio s.r.o, 2023

19,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Kulinársky trojlístok: Zdravé, lacné, rýchle

114 fit receptov, ktoré zvládne každý

Potraviny sú stále drahšie a tebe už v kuchyni dochádza kreativita? Dopraj si za ušetrené peniaze zaslúžený oddych – tvoje starosti s varením vyrieši týchto 114 lacných a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Fitio s.r.o, 2023
Počet strán
224

Potraviny sú stále drahšie a tebe už v kuchyni dochádza kreativita? Dopraj si za ušetrené peniaze zaslúžený oddych – tvoje starosti s varením vyrieši týchto 114 lacných a rýchlych receptov, vďaka ktorým budeš nielen žiť zdravšie, ale aj šetrnejšie.... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

19,90 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023
Kulinársky trojlístok: Zdravé, lacné, rýchle - Fitlavia a kolektív autorov, Fitio s.r.o, 2023
19,90 €

Viac o knihe

Potraviny sú stále drahšie a tebe už v kuchyni dochádza kreativita? Dopraj si za ušetrené peniaze zaslúžený oddych – tvoje starosti s varením vyrieši týchto 114 lacných a rýchlych receptov, vďaka ktorým budeš nielen žiť zdravšie, ale aj šetrnejšie.

15 odborníkov spojilo sily aby ti ukázali, že plánovaním a premysleným nakupovaním dokážeš mať navrch aj v časoch krízy. Vydaj sa s nimi na dobrodružnú cestu, na ktorej objavíš nové spôsoby, ako z pár ingrediencií pripraviť chutné, zdravé a lacné jedlo pre seba i celú rodinu – a to do 30 minút! Naučíš sa tiež ako lepšie usporiadať svoju kuchyňu, či ako prestať raz a navždy plytvať zdrojmi – od tvojho drahocenného času, cez tvoje ťažko zarobené peniaze, až po samotné jedlo a potraviny.

Ale teraz k veci. Si na tom rovnako, ako my kedysi?


Máš pocit, že zdravé stravovanie nie je pre teba, pretože varenie vnímaš skôr ako stratu času, a radšej by si ten čas venovala sebe?

Chceš začať zdravšie jesť, no dochádza ti kreativita, ako variť jednoducho, lacno, s použitím bežne dostupných surovín, a hlavne rýchlo?

Tvoje účty za potraviny sa zvyšujú, a tak žiješ v presvedčení, že zdravé stravovanie stojí veľa peňazí a nemôžeš si ho dovoliť?

Aj keď sa snažíš, netušíš, ako sa zbaviť zlozvykov a nahradiť ich novými návykmi, ktoré ti pomôžu stravovať sa lepšie, plytvať menej, a šetriť tvoj čas a peniaze?

Chápeme ťa! Vieme, aké to je, byť na tvojom mieste


Ba čo viac, dokonale to poznáme! Vieme, aké to je strácať čas hľadaním inšpirácie na internete, počítať každé euro a nechcieť tráviť pol dňa v kuchyni. Veľmi dobre vieme, aké to je mať túžbu stravovať sa zdravšie, no stále lacno, a pritom vôbec nevedieť, kde začať, ako si na to nájsť čas, a či to je vôbec možné.
A práve preto sme vytvorili túto knihu, s ktorou zažiješ úplne nové dobrodružstvo, a naučíš sa premýšľať nad varením v iných súvislostiach tak, aby si z pár ingrediencií dokázala v priebehu 30 minút pripraviť chutné, zdravé a lacné jedlo pre seba i celú rodinu.

Čím je kniha jedinečná?


114 fit receptov – lacných, zdravých a rýchlych, zo surovín dostupných takmer všade (porcie majú väčšinou hodnotu do 2€).
15 skvelých autorov – milujúcich jedlo a varenie, vrátane odborníkov na výživu a food blogerov, ktorí sa podelili o svoje skúsenosti a vložili do knihy kus seba.
30 minút – doba, ktorá ti úplne stačí na prípravu našich receptov (bez tepelnej úpravy), vďaka čomu si osvojíš techniky rýchleho varenia.
Vzorové jedálničky – nielen na chudnutie a udržanie hmotnosti, ktoré sú spracované z receptov v knihe.
Komplexný návod – ako si usporiadať kuchyňu, aby ti varenie šlo od ruky.
Viac času – na seba a svoje hobby. Naučíš sa, ako variť raz a najesť sa viackrát.

Aby sme boli konkrétnejší, čo presne v knihe nájdeš?


1. Ide to zdravo, chutne, lacno a navyše aj rýchlo
Zdravé stravovanie ≠ iba počítanie kalórií. Zistíš, na čom naozaj záleží, aké sú piliere zdravého jedálnička, aj ako si pripraviť zdravý tanier s obsahom všetkých makro a mikroživín.

2. Kto chce šetriť, musí vedieť plánovať a nakupovať
Alfa a omega lacného varenia je vedieť plánovať a šetriť. Zdravé, chutné, lacné a rýchle varenie totiž začína ešte predtým, než vôbec vyrazíš na nákup.

3. Kuchyňa pripravená na kulinárske majstrovstvo
Odrádza ťa od varenia čas strávený prípravou a upratovaním kuchyne? Správnym usporiadaním kuchyne môžeš tento čas výrazne okresať – a my ti povieme, ako na to!

4. Techniky rýchlej prípravy jedla
Objavíš 21 skvelých tipov na to, ako navariť pre seba i celú rodinu len do 30 minút! Navyše, okrem šetrenia času odľahčíš aj rodinný rozpočet a prestaneš plytvať jedlom.

5. Varte raz, jedzte viackrát
Objavíš šikovné spôsoby, ako zefektívniť svoj čas, peniaze i suroviny na vytvorenie viacerých delikátnych jedál, aby si nemusela variť každý deň a mala tak viac času pre seba.

Ku knihe dostaneš aj 2 skvelé e-bonusy, a to úplne ZADARMO (Varíme bez odpadu: Ako neplytvať potravinami, ani peniazmi a Manuál: Šikovné alternatívy najpoužívanejších surovín v kuchyni). Postup, ako ich získaš nájdeš v knihe (strana pred Poďakovaním).
Čítať viac
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
Rozmer
167×237 mm
Hmotnosť
789 g
ISBN
9788097463106
Rok vydania
2023
Edícia
Zdravé, lacné, rýchle
Naše katalógové číslo
2157901
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Fitio s.r.o
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

11 hodnotení

11
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Gabika Kopanicová
Overený nákup
23.11.2023
chvála
Skvela kniha plna motivacie a dobrych receptov, vrelo odporucam kazdemu kto chce zmenit svoj styl stravovania a zlych navykov Čítať viac
Ľubomíra Mesárošová
Overený nákup
25.10.2023
WOW
Kniha je krásne vizuálne spracovaná, recepty sú chuťovo skvelé, zdravé a jednoduché na prípravu! Vrelo odporúčam :) Čítať viac
Jana Karlíková
Overený nákup
23.10.2023
Kulinársky trojlístok
Je v nej množstvo užitočných rád a čo je pre mňa veľmi dôležité, tak sú farebne vyobrazené hotové jedlá ((-: Čítať viac
Martina Fabianová
Neoverený nákup
20.10.2023
Určite odporúčam sú tam dobré rady, ktoré určite každého potešia a rýchle chutné recepty. Kniha ma veľmi potešila. Čítať viac
Jozef
Neoverený nákup
20.10.2023
Nyjlepsia kucharka
S novou kucharskou knihou na trhu, ktora zacina pre niekoho zbytocnymi popismi a napadmi ako realizovat nakupy a z akeho dovodu tak realizovat nakup a nasledne napriklad pripravovanie jedal a ich uchovavanie... VELMI VHODNE, pretoze si pamatam ze takto sa spravala babka a aj moja mama aby vyuzila v kuchyni napriklad zostavajucu zemiakovu kasu na dalsie "výrobu" sulancov...Tychle a vyzivne recepty... Čítať viac

„Raj som si vždy predstavoval ako knižnicu, nikdy ako záhradu.“

Vražedné pohádky - Andreas Gruber, 2022
Vražedné pohádky
Andreas Gruber