Králi slovenského futbalu - Michal Zeman, Petit Press, 2023

18,96 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Králi slovenského futbalu

Príbehy výnimočných hráčov o ich ceste na vrchol

Kniha prináša príbehy najlepších slovenských futbalistov v histórii. Získavali trofeje, slávu i uznanie, fanúšikovia ich milovali. Na trávniku udivovali futbalovým kumštom, boli... Čítať viac

Vydavateľstvo
Petit Press, 2023
Počet strán
272

Kniha prináša príbehy najlepších slovenských futbalistov v histórii. Získavali trofeje, slávu i uznanie, fanúšikovia ich milovali. Na trávniku udivovali futbalovým kumštom, boli lídrami svojich klubov i reprezentácie, .. Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
19,90 €

18,96 €

-5 %
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024

Viac o knihe

Kniha prináša príbehy najlepších slovenských futbalistov v histórii. Získavali trofeje, slávu i uznanie, fanúšikovia ich milovali. Na trávniku udivovali futbalovým kumštom, boli lídrami svojich klubov i reprezentácie, viacerí hrávali v popredných európskych tímoch.

Marek Hamšík, Peter Dubovský, Ján Popluhár, Martin Škrtel, Ľubomír Moravčík a ďalší. Všetkých spája to, že na domácej scéne získali futbalového Oscara, teda ocenenie za triumf v ankete Futbalista roka.

Spolu ich je 22 a kniha Králi slovenského futbalu prináša ich príbehy po prvý raz na jednom mieste. Čo o nich neviete? Aká bola ich cesta za úspechom? Aké drobnosti a náhody rozhodovali o ich futbalovom živote? Ako sa z neznámych chlapcov stali obdivované osobnosti?

Od legiend ako Karol Dobiaš či Ján Kozák až po Milana Škriniara. Spolu 22 výnimočných hráčov a neobyčajných osudov.

Dopĺňa ich množstvo dobových fotografií, ktoré zároveň dokumentujú, ako sa futbal za posledných 60 rokov menil a zmenil. Predslov napísal Ľubomír Moravčík.
Čítať viac
Počet strán
272
Väzba
pevná väzba
Rozmer
165×230 mm
Hmotnosť
825 g
ISBN
9788055909134
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2152559
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Petit Press
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Petit Press

Čítať viac

„Krásne vozidlá len priťahujú závisť priemerných ľudí, pohŕdanie intelektuálov a ľútosť duchovne prebudených, osvietených ľudí.“

Boh cestuje vždy inkognito - Laurent Gounelle, 2015
Boh cestuje vždy inkognito
Laurent Gounelle