Školský motivačný diár 2023/2024, I Can Academy, 2023

15,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Školský motivačný diár 2023/2024

Ver svojim snom

    Toto nie je obyčajný diár na zapisovanie úloh a termínov, aj keď nájdeš v ňom miesto aj na to. Je to predovšetkým nástroj na podporu tvojho vlastného šťastia, prebudenie... Čítať viac

    Výrobca
    I Can Academy, 2023

    Toto nie je obyčajný diár na zapisovanie úloh a termínov, aj keď nájdeš v ňom miesto aj na to. Je to predovšetkým nástroj na podporu tvojho vlastného šťastia, prebudenie motivácie, odhalenie zmyslu v živote, zvýšenie porozumenia vo vzťahoch a na tvoj... Čítať viac

    15,50 €

    Na sklade 1 ks
    Posielame ihneď

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Duna: Časť druhá - Magicbox, 2024
    Školský motivačný diár 2023/2024, I Can Academy, 2023
    15,50 €

    Viac o produkte

    Toto nie je obyčajný diár na zapisovanie úloh a termínov, aj keď nájdeš v ňom miesto aj na to. Je to predovšetkým nástroj na podporu tvojho vlastného šťastia, prebudenie motivácie, odhalenie zmyslu v živote, zvýšenie porozumenia vo vzťahoch a na tvoj rast ako osobnosti.

    Pomôže ti s témami, ktoré možno riešiš, ale nemáš o tom komu povedať. Dá ti návody na výzvy, pri ktorých sa nemáš na koho obrátiť. Plus: jeho úlohou je pomôcť ti vidieť život inak, než ho vidí väčšina ľudí. V istom zmysle ho zjednodušiť, viac si ho užívať a tým zdvojnásobiť svoj pocit šťastia.

    Život nie je len o škole. Ty to dobre vieš a mysleli sme na to aj pri tvorbe tohto diára. Občas je náročné udržať rovnováhu medzi všetkými oblasťami. Nájdeš tu preto tri oblasti (osobný život, vzdelávanie a vzťahy), ktoré ti diár pomôže vyvážiť.

    To najhodnotnejšie, čo tu je, sú mesačné články, návody a cvičenie od 9 expertov: Michal Hrehuš, Diana Grall, Daniela Bederková, Mária Tóthová Šimčáková, Pavel a Jasmína Houdkovci, Ľubka Dóšová, Henrieta Holúbeková, Daniela Matušková. Každý je odborníkom na inú tému. Spoločne ti pomôžu zlepšiť vzťahy, definovať si ciele, spoznať lepšie seba a svoje silné stránky, vytvoriť si skvelý deň, poradiť si s kyberšikanou, naučiť sa povedať NIE v kritických situáciách, žiť ekologickejšie, porozumieť si viac s rodičmi a byť človekom, ktorý nie je len nasledovníkom, ale je vzorom pre iných.

    Nič v tomto diári sa neznámkuje. Nie je to domáca úloha. Ak do diára nespravíš ani čiarku, ale v niečom ťa inšpiruje, zmení tvoj pohľad alebo ťa niektorý z článkov aspoň nasmeruje na riešenia, diár tým splní svoj účel. Keď ním budeš prechádzať, otvor svoju myseľ novým ideám a možnostiam. Otestuj návody, daj si výzvy a sleduj, aký efekt budú mať na teba.

    Pamätaj: Ty si tvorca svojho šťastia. Nie tvoji kamaráti, nie tvoj frajer či frajerka ani otec či mama. Ty sa musíš postarať o svoje šťastie. Nik iný to za teba neurobí. V tomto diári nájdeš 12 návodov, ako na to. Čo urobíš ďalej, to je na tebe.
    Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
    Povoliť cookies a zobraziť
    Čítať viac
    Počet strán
    256
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    125×168 mm
    Jazyk
    slovenčina
    ISBN
    9788089924417
    Rok vydania
    2023
    Naše katalógové číslo
    2131817
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Kúpte spolu
    Školský motivačný diár 2023/2024, I Can Academy, 2023
    Motivačný zošit A4, I Can Academy, 2015
    24,50 €

    Hodnotenia

    5,0 / 5

    1 hodnotenie

    1
    0
    0
    0
    0

    Ako sa páčil produkt vám?

    Kúpte spolu
    Školský motivačný diár 2023/2024, I Can Academy, 2023
    Motivačný zošit A4, I Can Academy, 2015
    24,50 €

    „Ako hviezda k svojej dráhe som celou dušou pripútaný k nej.“

    Hamlet - William Shakespeare, 2006
    Hamlet
    William Shakespeare