Můj sexy šéf
E-kniha

Tessa je vzdělaná, exaktní a pedantská, její šéf samolibý, panovačný a arogantní. Ona žije náročný život matky samoživitelky, on lehkomyslného bohéma. Společná pracovní cesta do... Čítať viac

Vydavateľstvo
Fortuna Libri ČR, 2023
192 strán
3-4 hodiny čítania

Tessa je vzdělaná, exaktní a pedantská, její šéf samolibý, panovačný a arogantní. Ona žije náročný život matky samoživitelky, on lehkomyslného bohéma. Společná pracovní cesta do... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

10,50 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Karin Lednická:Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Viac o e-knihe

Štěstí není náhoda, je to volba každého z nás.

Tessa je vzdělaná, exaktní a pedantská, její šéf samolibý, panovačný a arogantní. Ona žije náročný život matky samoživitelky, on lehkomyslného bohéma. Společná pracovní cesta do New Yorku však kartami, které jim život zdánlivě jednoznačně rozdal, nečekaně zamíchá a všechno se rázem zkomplikuje. Protože, necháte-li někoho nahlédnout do svého nitra, neobejde se to bez následků.
Čítať viac
Počet strán
192
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2212319
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Fortuna Libri ČR
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

2 hodnotenia

0
0
2
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

12.10.2023
Renata Navratilova:Můj sexy sef.
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Nebolo to najhorsie citanie,ale ani to nebolo u mna WAW,nic to vo mne nevyvolalo..Ku vstahu proste patri vasen,tuzba,iskrenie a to hlavneé mi tu chýbalo..
Malo rozpytvaný pribeh,ako sa spoznavaju,zamilovavaju,nadbiehaju si a pod...
Hlavna postava Tessa sa len lutovala,zila v minulosti a s prizrakom v podobe mtrveho manzela,kazdy vecer pozerala na hviezdu a hladala ho v nej.
Druha hlavna postava Scott najprv stavkoval o city nevynnej zeny(to ho nakoniec dobehlo),potom sa zalubil,tvrdosijne doliezal,ked Tessa zistila o stávke.
Mal ale chlapec smolu.Sice bola Tessa v niektorych veciach nerozhodna,tvrdohlava a moc precitlivena,jedno bolo isté:bola nazoru,ze nie vsetko si kupis za peniaze..
Scott velmi rychlo zistil,ze je lepsie zit s milujucou,oddanou a laskavou mamickou rocneho chlapceka,ako s vychrtnutou,vyumelkovanou modeleckou.
Ze rodinny zivot je naplnujucejsi,ako staromládenecky.Ze mezonet v centre nevyhra nad slnecnym domcekom na predmesti s kopou detí.
Dakujem,ako som pisala,síce uplne neohronilo,ale ani uplne nesklamalo.Nedostatky boli nejake:-)Pol na pol...
Čítať viac

Vydavateľstvo Fortuna Libri ČR

Čítať viac

„Člověk buď umí být šťastný, nebo to prostě neumí. Jestli nejsem šťastná teď a tady, je chyba ve mně a nebudu šťastná ani nikde jinde. “

Slepá mapa - Alena Mornštajnová, 2018
Slepá mapa
Alena Mornštajnová